Παγκόσμιο Τουρνουά Αντισφαίρισης “itf Juniors U18 2021” στον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρνακας
ITF JUNIOR U18 2021 LARNACA TENNIS CLUB copy

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λάρνακας έχει την χαρά να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Τουρνουά Αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του που βρίσκονται στην οδό Αδώνιδος 21, 6020, Λάρνακα.

Μετά από ένα χρόνο αποχής από οποιαδήποτε εκδήλωση λόγω της πανδημίας του Covid-19 φέτος έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε ένα από τα πιο επιτυχημένα σε συμμετοχές τουρνουά στην Λάρνακα.

Το παγκόσμιο τουρνουά αντισφαίρισης «ITF Juniors U18 2021» θα διεξαχθεί από τις 30 Μαΐου 2021 ξεκινώντας από το προκριματικούς αγώνες και θα ολοκληρωθεί στις 05 Ιουνίου 2021 με τους τελικούς αγώνες.

Στο τουρνουά αναμένεται να συμμετέχουν άνω των 110 αθλητών από όλο τον κόσμο, χώρες όπως η Ελλάδα, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Ουκρανία, Ισπανία, Αμερική, Γαλλία, Ισραήλ, Σουηδία, Ελβετία, Ιταλία, Τσεχία Δανία, Κροατία, Σερβία, Σλοβενία, Εσθονία, Λιθουανία Μαυροβούνιο κ.α. με ονόματα που βρίσκονται πολύ ψηλά βαθμολογικά στις κατηγορίες τους, ανάμεσα στους οποίους και Κύπριοι, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις και επίπεδο, απέναντι σε ξένους αντισφαιριστές της ηλικίας τους, και παράλληλα να προσθέσουν βαθμούς στην προσωπική τους βαθμολογία, στην παγκόσμια κατάταξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης ITF.

Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διοργάνωση, η οποία όχι μόνο θα προβάλει τη Λάρνακα στο εξωτερικό ως ιδανικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό, αλλά θα επιφέρει και σημαντικά έσοδα στην οικονομία της πόλης.

Tαγωνιστικό πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας, καθώς και στην ιστοσελίδα της ITF World Τennis Tour Juniors:  https://www.itftennis.com/en/tournament/j4-larnaca/cyp/2021/j-g4-cyp-04a-2021/

Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα του Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, του ΚΟΑ καθώς και τα πρωτόκολλα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου για τον περιορισμό εξάπλωσης του Covid-19.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube