Παγκόσμια πρώτη παρουσίαση των νέων μηχανημάτων του κολοσσού BRP στην Κύπρο

503
BRP CYPRUS CLUB 2
BRP CYPRUS CLUB 2

BRP: Παρουσίαση νέων μηχανημάτων.

Η Καναδέζικη εταιρεία BRP επέλεξε την μικρή μας Κύπρο για να κάνει την πρώτη Παγκόσμια παρουσίαση των νέων της μηχανημάτων για την CAN –AM  αλλά και SEA DOO.

Η BRP (bombardier) ιδρύθηκε το 1942 και κατέχει την πρώτη θέση σε πωλήσεις οχημάτων ATV (all terrene vehicles). Snowmobiles, jet skies στην Ευρώπη, στην Νότια Αμερική, στην Αυστραλία και Βραζιλία . Η BRP έχει περισσότερους από 4200 μεταπωλητές σε εκατό χώρες ενώ εργοδοτεί περισσότερους από 8700 υπαλλήλους.

Για την παρουσίαση λοιπόν των νέων μηχανημάτων σε όλους τους αντιπροσώπους αλλά και σε ΜΜΕ επιλέχθηκε η Κύπρος και συγκεκριμένα η Περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.   Σε ειδικά διαμορφωμένα τερέν και υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προσωπικού της BRP, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα νέα μοντέλα για το 2018 σε τετράτροχες μηχανές, αγροτικά οχήματα και τα εκπληκτικά maverick τα οχήματα που σχεδιάστηκαν για να πηγαίνουν σχεδόν παντού.  Σαφάρι στον όμορφο Ακάμα αλλά και προκλητικές πίστες χάρισαν μοναδικές εμπειρίες σε όλους τους συμμετέχοντες. Καινοτομία της εταιρείας για το 2018 το επίτευγμα της να πληρούν όλα τα μηχανήματα της τους αυστηρούς Ευρωπαϊκούς κανονισμούς και παράλληλα να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους, των σχεδιασμό τους και την εργονομία τους. 

 

 

 

 

 

Μοναδικές εμπειρίες έζησαν και οι φίλοι των θαλασσίων σπόρ με τα νέα jet ski Sea Doo, τα οποία παρουσίασαν για πρώτη φορά μηχανήματα με αδιάβροχα ηχητικά συστήματα, μεγάλες και άνετες πλατφόρμες και μοναδικές αποδώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νησί μας επωφελήθηκε με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αλλά και με σοβαρή διαφήμιση καθώς τα έξοδα για να οργανωθεί η εκδήλωση υπερέβησαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ ενώ οι αναφορές των δημοσιογράφων θα μεταφερθούν σε περισσότερες από 100 χώρες.

Μια σημαντική πληροφορία για το τέλος είναι ότι όλα τα μηχανήματα τα οποία ήρθαν ολοκαίνουργια στην Κύπρο για την παρουσίαση, μετά το πέρας της εκδήλωσης στις 20 Νοεμβρίου θα πωληθούν σε ειδικές τιμές από τον επίσημο αντιπρόσωπο Της BRP στην Κύπρο σε προνομιακές εκπτωτικές τιμές .

Για περισσότερες πληροφορίες FORCE 8 Διεύθυνση: Λεμεσός

Τηλέφωνο: 25 579919 

Ακόλουθη φωτογραφικό υλικό.