1
1

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – UCLAN UNIVERSITY                           1-1

Θύμα έκπληξης έπεσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου αφού αν και θεωρητικά καλύτερη της αντιπάλου του, μέσα στο γήπεδο δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον στόχο του που ήταν η νίκη αφού απέναντι του βρήκε μία εντελώς διαφοροποιημένη ομάδα από το περσινό πρωτάθλημα η οποία κυνήγησε επί ίσης όροις  την νίκη μέχρι και το τέλος.

Το UCLAN University μας εξέπληξε θετικά με την τρομερή πρόοδο από την περσινή χρονιά που προσδίδει στο πανεπιστημιακό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα νέα διάσταση και καινούργιο ενδιαφέρον.

Από την άλλη το πανεπιστήμιο Κύπρου δεν υπολόγισε σωστά την δυναμικότητα του αντιπάλου και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει στην βαθμολογία κάτι που «αγριεύει» και ομορφαίνει το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος αφού όλα τα αποτελέσματα είναι – πλέον πιθανά.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – FREDERICK UNIVERSITY                       6-1

Εκπληκτική εμφάνιση είχαμε στο συγκεκριμένο παιγνίδι από την ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η οποία παίζοντας πραγματικά εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να πετύχει μία ευρεία νίκη επί του Frederick University το οποίο βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και δέχτηκε μία βαριά ήττα και παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό.

Από την άλλη το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας θεωρεί την επιτυχία αυτή σαν νέο ξεκίνημα για την αντεπίθεση του για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου.

Το πρωτάθλημα με βάση την δυναμικότητα των ομάδων και σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς θα διαρκέσει και τα δύο εξάμηνα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο αφού οι ομάδες μπορούν από την μία στιγμή στην άλλη να αλλάξουν πρόσωπο.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Ισοπαλίες

τέρματα

Βαθμοί

1.      1

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

3

2

0

1

7-2

7

2.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

2

2

0

0

12-4

6

3.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

2

1

1

0

7-3

3

4.

UCLAN UNIVERSITY

2

0

1

1

3-5

1

5.

FREDERICK UNIVERSITY

3

0

3

0

3-18

0

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ