2
2

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ                                   3-0

Πέρα από το πρώτο σετ όπου το Πανεπιστήμιο Κύπρου αντιστάθηκε όσο μπορούσε απέναντι στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας χάνοντας με 25-23 από εκεί και πέρα οι παίκτες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας πήραν στροφές και με εκπληκτικά σέρβις αλλά και εξαιρετική υποδοχή τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντίπαλους για να ελπίζουν για κάτι καλύτερο.

Τα σετ 25-16 και 25-11 δείχνουν την διαφορά δυναμικότητας μέσα στο ίδιο το γήπεδο. Το πανεπιστήμιο Λευκωσίας με την νίκη του αυτή παρέμεινε κοντά στην κορυφή και  την κούρσα του πρωταθλήματος και θα δώσει πολύ μεγάλη μάχη για τον τίτλο μέχρι και το τέλος της περιόδου αφού διαθέτει μια πολύ καλή  ομάδα.

 

FREDERICK UNIVERSITY– ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                                   0-3

Μεγάλο παιγνίδι είχαμε και σε αυτό τον αγώνα με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να παίζει εξαιρετικά απέναντι σε ένα παθιασμένο αντίπαλο για την νίκη και παρακολουθήσαμε ένα ακόμα πραγματικό ντέρμπι.

Βέβαια το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με την ομάδα που διαθέτει φέτος πολύ δύσκολα μπορεί κάποια ομάδα  να το κερδίσει, αφού τόσο στην άμυνα- κοντά και μακριά από το φιλέ- όσο και στην επίθεση αποτελεί κυριολεκτικά φόβητρο για τους αντίπαλους.

Με ένα κρεσέντο 19-25  17-25  και 12-25 το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο όχι απλά πήρε το παιγνίδι αλλά πήρε και προβάδισμα έναντι του βασικού του αντιπάλου –το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το οποίο και κέρδισε στις μεταξύ τους αναμετρήσεις – και  οδηγεί την κούρσα του τίτλου με σημαντική διαφορά .

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A
Πανεπιστημιακές ομάδες
Αγώνες
Νίκες
Ήττες
ΣΕΤ
Βαθμοί
1.
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
3
3
0
9-2
9
2.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
3
2
1
7-4
6
3.
FREDERICK UNIVERSITY
3
1
2
4-7
3
4.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ
3
0
3
2-9
0