24 C
Limassol
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Παΐσιος Δημητριάδης: «Να φτάσω όσο πιο κοντά μπορώ στο ατομικό μου ρεκόρ» – Θέλει να τρέξει ξανά με το εθνόσημο στο στήθος

    Κούρσα προπονητικού χαρακτήρα, όπως για όλους άλλωστε τους αθλητές ήταν η χθεσινή (Παρασκευή 25η Μαρτίου) για τον πρωταθλητή μας Παΐσιο Δημητριάδη.

    O 24χρονος (γίνεται 25 τον Ιούλιο του 2022) κατέβηκε στους αγώνες στα 150 μέτρα (αγώνισμα εκτός Ολυμπιακών Αγώνων) και τερμάτισε στη 1η θέση με χρόνο 15’.9 που κρίνεται αρκετά καλός για την αποχή του.

    Ο Δημητριάδης που πλέον γυμνάζεται με τον Κυριάκο Αντωνίου στη Λεμεσό, επέστρεψε  στα μέσα της περσινής σεζόν υγιής μετά από τραυματισμό που τον είχε ταλαιπωρήσει για αρκετά μεγάλο διάστημα και έχει σύμφωνα με δηλώσεις του στο Action In Sports στόχο να φτάσει κοντά στο ατομικό του ρεκόρ.

    Να θυμίσουμε ότι 24χρονος σπρίντερ έχει τρέξει ένα από τα καλύτερα 200αρια των τελευταίων ετών στην Κύπρο, με το ατομικό του να είναι 20’98, επίδοση που σημείωσε το 2018 στην Ταραγόνα της Ισπανίας.

    Δείτε πιο κάτω της δηλώσεις.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ