Όταν ο ΧαχαΠαντεβλαξς δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον υγιή από τον ασθενή και τότε γίνεται Χουντινι

Σοβαρές υποψίες  περιστρέφονται γύρο από την πνευματική κατάσταση του ΧαΠαντεβλαξς που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τον υγιή άνθρωπο από τον ασθενή. Μυστήριο αποτελεί η πρόσφατη παρουσία αλλά και η θέση που προβάλει ο Χατζή παντελλ-βλαξ, άσε που το Χατζής σε στείλει να σκέφτεσαι την Τουρκική προέλευση του ονόματος που ίσως και του φερόμενου, ποιος ξέρει τι είναι τελικά, μεταλλαγμένος σίγουρα φαίνεται ότι είναι.

Το παραμύθι της βλακείας δύστυχος συνεχίζεται ενάμιση χρόνο τώρα. Όσοι ανάλαβαν το υπουργείο βλακείας, φαίνεται ότι θα πρέπει να έχουν σοβαρό πνευματικό πρόβλημα, αφού δεν μπορούν να ξεχωρίσουν, ποιος είναι υγιής και ποιος ασθενείς σε αυτή την κοινωνία. Προστρέχουν να βαφτίσουν όλο το κόσμο σαν ασθενή και έβγαλαν για το καλό τους φόρμουλες για προστασία. Βάλθηκαν μάλιστα να τους κάνουν όλους πειραματόζωα για να τους  ιάνουν, φωνάζοντας το περίφημο  «Εύρηκα, εύρηκα,…». όπως φώναζε κάποτε και ο Αρχιμήδης, όμως τώρα, κάτι παρόμοιο κάνει και ο βλάκας, άλλοτε ως μύδι και τώρα αρχιδη, και αντε τώρα να του εξηγήσεις του βλάκα ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Τελικά, κινδυνεύουμε περισσότερο από την βλακεία από οποία άλλη ασθένεια όσο σοβαρή και επικίνδυνη και αν είναι.

Σε μια άλλη περίπτωση άκουσων άκουσων ο ΧαχαΠαντεβλαξς  σκέφτηκε μια τεράστια, μια τρομερή, μια ανεπανάληπτη λύση για όλη την ανθρωπότητα.. Ακούστε να πάθετε την πλάκα σας . Κάποιος θα πάει σε ένα στάδιο να προπονηθεί ή να κάνει παιγνίδι και όλα είναι τέλεια , όμως όταν ολοκληρώσει την προπόνηση του και πάει και καθίσει στην κερκίδα να παρακολουθήσει τους υπόλοιπους να προπονούνται ή να κάνουν παιγνίδι τότεεεεεε….. κρατηθείτε γερά, η βόμβα πέφτει.

θα πρέπει να κάνει εμβόλιο επειδή κινδυνεύει αυτός και οι υπόλοιποι.

Διάνοια σου λέω ο άνθρωπος !!!.

Περιμένετε !!! Δεν τελείωσε , περιμένετε σας λέω. Πάει και παρακάτω η ιστορία.

Εάν μετά από το παιγνίδι,  εάν λεμέ τώρα ο τύπος αποφασίσει να κατεβεί από την κερκίδα και μπει στο γήπεδο να προπονηθεί,  τοτεεεεε….  μεταλλάσσετε σε υγιή,  και δεν χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο. Είναι Χουντίνι  !!!!. Είναι διάνοια σας λέω ο άνθρωπος.

Μη βιάζεστε !!! δεν τελείωσε ακόμη . Ο Άνθρωπος το προχώρησε και ποιο κάτω. Ακουστέ λοιπόν.

Είσαι σερβιτόρος σε καφετέρια, δεν χρειάζεσαι εμβόλιο, είσαι προστατευμένος, τέλος . Τώρα λεμέ,  τελειώνει η βάρδια σου και βγάλεις την ποδιά σου , αμέσως είσαι επικίνδυνος να μεταδόσεις. Ειδικότερα εάν καθίσεις σε τραπεζάκι. θα πρέπει Αεροπλανοφόρα , διαστημόπλοια , και εξωγήινοι να έρθουν να σε μαζέψουν επειδή θα μεταδόσεις στο κόσμο τον κόρονο.  Ακούστε λοιπών τι σκέφτηκε ο τύπος , Εάν βάλεις εμβόλιο , τότε είσαι προστατευμένος και δεν κινδυνεύεις.

Όμως το πράγμα χειροτερεύει παρακολουθήστε τι σκεφτικέ ο ΧαχαΠαντεβλαξς  .

Εάν σηκωθείς και βάλεις την ποδιά του σερβιτόρου , τοτεεεεεεε μεταλλάσσετε σε υγιή. .

Ούτε Τζόκερ να έπαιζες.

Δεν την γλιτώνουμε με τίποτε , εβάψαμε την ούλλοι κανονικά . Άσχημα τα πράγματα. ΧαχαΠαντεβλαξς με το νάμη.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube