Sindos megalo plano
Sindos megalo plano

Το «τρένο» των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. περνάει αυτό το Σαββατοκύριακο από έναν κλασικό και μεγάλο σταθμό του.

Σταματά στη Θεσσαλονίκη και το καθιερωμένο τουρνουά της Σίνδου, που γίνεται για 12η συνεχή χρονιά και με τη συνολικά καλή εικόνα του ξέρει πάντα να τιμά και ν’ αναδεικνύει  τα ταλεντάκια της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Έχει την επωνυμία «Ιωάννης Κόκκινος», αφιερωμένο πάντα στη μνήμη του παλιού αθλητή του ΜΠΣ Σίνδου και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό ΠΑΣ Εχέδωρο και τον δήμο Δέλτα. Θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο της γνωστής κωμόπολης κι αναμένεται να συγκεντρώσει 214 αγόρια και κορίτσια. Είναι το παλαιότερο τουρνουά μικρών ηλικιών της Β. Ελλάδας και μην ξεχνάμε ότι αποτελεί συνέχεια του αντίστοιχου event, που διοργάνωνε για τρία χρόνια η Τ.Ε. της ομοσπονδίας στο Λέχοβο της Φλώρινας.
Αθλητές από 18 περιοχές όλης της χώρας είναι έτοιμοι για νέο  αγωνιστικό «μαραθώνιο», τον 4ο στη φετινή σειρά μετά τον Πειραιά, την Κοζάνη και την Ελευσίνα. Για πρώτη φορά φέτος μάλιστα, θα γίνουν 8 ηλικιακές κατηγορίες, καθώς θα έχουν τη δική τους και τα παιδάκια έως 10 ετών. Οι 214 τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 26 νέους, 10 νεάνιδες, 67 παίδες, 22 κορασίδες, 51 παμπαίδες, 20 παγκορασίδες, 8 μίνι παμπαίδες και 10 μίνι παγκορασίδες. Συμμετοχή θα έχουν σωματεία από την Αθήνα, την Καστοριά, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τις Σέρρες, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Ορεστιάδα, τη Χίο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη.
Το αγωνιστικό επίπεδο θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα, όπως κάθε χρόνο, με πολλά από τα πρώτα ονόματα των συγκεκριμένων ηλικιών να περιλαμβάνονται στις συμμετοχές. Τα δύο πρώτα φαβορί σε κάθε κατηγορία είναι ο Γιάννης Δαμιανής και ο Γεράσιμος Πετρής στους νέους, η Αγγελίνα Δεβελέκου και η Ευαγγελία Τρωαδίτη στις νεάνιδες, ο Ιάκωβος Αϊβατίδης και ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και η Δέσποινα Μυτακίδου στις κορασίδες, ο Γιάννης Πιστόλας και ο Ανδρέας Καρυπίδης στους παμπαίδες, η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη και η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις παγκορασίδες, ο Παντελής-Χρυσοβαλάντης Σαμπάλης και ο Μάριος Καλαϊτζής στους μίνι παμπαίδες, η Γεωργία Σπανού και η Χριστίνα Τζενίδη στις μίνι παγκορασίδες.     
Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 08:30 με ομίλους των παίδων. Η πρώτη μέρα πρόκειται να ολοκληρωθεί μετά τις 8 το βράδυ. Επίσης στις 8:30 θ’ αρχίσουν τα παιχνίδια της Κυριακής και γύρω στις 14:00 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί των 8 κατηγοριών. Τα ωράρια, οι συμμετοχές, οι κληρώσεις της πρώτης φάσης κι άλλες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα των όπεν της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/customer/5). Στον ίδιο ιστότοπο βεβαίως, θα υπάρχει on line ενημέρωση για τα αποτελέσματα.
Το φετινό τουρνουά στηρίζουν με χορηγία 22 εταιρείες και είναι οι ακόλουθες:
ΔΕΛΤΑ TROFIMA AE
Σ. Μεντεκίδης Α.Ε – ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό
TUVUNU AE
ΧΡΥΣΟ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΑ – ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ  Ψητοπωλείο
ΤΟ ΤΕΚΕΛΙ Ψητοπωλείο
ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Οβελιστήριο Ταβέρνα
ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Οβελιστήριο 
PIZZA FUN
ΜΟΥΜΤΖΗΣ – ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
 ΠΤΗΝΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Πετράκη Ειρήνη & Υιός
ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Αφοι Ν. ΠΙΤΤΑ – ΚΕΝΤΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
VODAFON – ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
HOTEL ΠΕΡΙΝΘΟΣ
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΤΟΚΟΥΤΣΗ
Χ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΗ  – ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ -ΧΡΩΜΑ
ΗΕΜΙΝGWΑΥ BISTROT
ΠΑΣΧΑΛΗΣ Δ.ΤΣΕΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΖΑΝΤΕΣ
OHONOS SNACK
BACK OFFICE Βιβλιοπωλείο – Εκτυπώσεις
 
                                                          ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ