all star day 2015
all star day 2015

Για πέμπτη συνεχή χρονιά η ΟΠΑΠ Κύπρου και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνουν το  ΟΠΑΠ ALL STAR DAY «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες», το οποίο είναι αφιερωμένη στην οδική ασφάλεια. Σε διάσκεψη τύπου που έγινε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Μέγαρο, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της εκδήλωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015, στις 5 το απόγευμα, στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Η μεταφορά του 5ου ΟΠΑΠ ALL STAR DAY σε μεγαλύτερο στάδιο κρίθηκε αναγκαία από τους διοργανωτές, λόγω της αποδοχής και μεγάλης απήχησης που είχαν από τον κόσμο της Κύπρου οι προηγούμενες διοργανώσεις.

 

«Ο πρώτος και βασικός στόχος είναι να περάσουμε στους νέους μας, μηνύματα για την σωστή οδική συμπεριφορά, στις περιόδους ιδιαίτερα των γιορτών, όπου και καταγράφονται, δυστυχώς, σοβαρά δυστυχήματα» είπε στο χαιρετισμό του εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πάμπος Χρίστου, τονίζοντας ότι «η χρησιμοποίηση της δύναμης του αθλητισμού προς όφελος ευρύτερα της κοινωνίας, κρίναμε πως ήταν υποχρέωσή μας». Ο κύριος Χρίστου αναφέρθηκε και στο ψυχαγωγικό μέρος λέγοντας ότι «θα είναι μια ανάσα ευχάριστη, σε δύσκολους καιρούς για όλους μας, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 και υποδεχθούμε το 2016».

 

Ο πρόεδρος της ΚΟΚ κ. Λούης Δημητρίου μετέφερε την ικανοποίησή του για τα ουσιαστικά αποτελέσματα της διοργάνωσης ΟΠΑΠ ALL STAR DAY «Παίζω με κανόνες, οδηγώ με κανόνες» ευχαριστώντας την ΟΠΑΠ Κύπρου για την πολύχρονη δημιουργική συνεργασία τους και τόνισε: «Μαζί με την εταιρία ΟΠΑΠ ξεκινήσαμε το AllStarDay 5 χρόνια πριν έχοντας ως όραμα να καταστεί ως ένας από τους σημαντικότερους θεσμούς και σήμερα, 5 χρόνια μετά είμαστε περήφανοι που έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις της χρονιάς.  Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ανταγωνιστικός. Έχει πολλά να προσφέρει και στο κοινωνικό σύνολο και ως μέρος της υποχρέωσης μας αυτής, προσπαθούμε και εμείς με την σειρά μας να αναδείξουμε την κοινωνική προσφορά του, τα μαθήματα ζωής και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας, μέσα από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και θα ήθελα να καλέσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της καλαθόσφαιρας και του αθλητισμού γενικότερα, να γιορτάσει μαζί μας με την παρουσία του το ΟΠΑΠ AllStarDay.

 

 

 

 

Μιλώντας στη διάσκεψη ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας κ. Ανδρέας Αγγελίδης είπε ότι η «διοργάνωση του 5ουAllStarDay, Παίζω με κανόνες-οδηγώ με κανόνες, ενισχύει σημαντικά τους σχεδιασμούς της Αστυνομίας για την ενημέρωση/διαφώτιση σε οργανωμένα σύνολα και φορείς, με έμφαση στα άτομα νεαρής ηλικίας, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των δυστυχημάτων». Ο κύριος Αγγελίδης ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την διαχρονική κοινωνική δράση της και εξέφρασε την προσδοκία συνεργασίας τους ώστε να ενισχυθούν οι σχεδιασμοί της Αστυνομίας για αντιμετώπιση του θλιβερού φαινομένου των δυστυχημάτων.

 

Στην εκδήλωση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Διευθυντής της ΚΟΚ κ. ‘Αθως Αντωνίου, θα δώσουν το παρόν τους οι κορυφαίοι καλαθοσφαιριστές μας, οι Ολυμπιονίκες μας, τα συγκροτήματα Batukinio και RebelDancers καθώς και οι παγκοσμίου φήμης LordsofGravity, οι οποίοι θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness στο ελεύθερο κάρφωμα. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των cheerleaders της σχολής χορού ΦΗΜΗ και παιδιών του προγράμματος Αθλητισμός για όλους. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχουν και οι δημοφιλείς μουσικοί παραγωγοί του Αντένα FM, Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Ρούσος.