famagusta summer camp
famagusta summer camp

Τα καλοκαιρινά σχολεία του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου, για παιδιά ηλικίας από 6 μέχρι 14 χρονών, έχουν καθιερωθεί πλέον αφού πραγματοποιούνται τα τελεφταία 13 χρόνια. Προσφέρουν ένα ασφαλές περιβάλλον για χαρά και διασκέδαση. Το προσωπικό αποτελείται από εκπαιδευμένους προπονητές με γνώσεις ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών. Τα παιδιά συνοδεύονται συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στα σχολεία.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου, ιδρύθηκε το 1960 και είναι ο παλαιότερος Ναυτικός Όμιλος της Κύπρου. Από την ημέρα της ίδρυσης του παίζει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη των αθλημάτων της ιστιοπλοΐας, ιστιοσανίδας, κολύμβησης, κανό/καγιάκ, κωπηλασίας, υδατοσφαίρισης, ταχυπλόων και σκαφών ανοικτής θαλάσσης.

Οι τιμές του κάθε καλοκαιρινού σχολείου κυμαίνονται μεταξύ των €60 και €280 και περιλαμβάνουν:

Μαθήματα από τις 8:00 πμ. μέχρι τη 1:00 μμ., 5 μέρες την εβδομάδα

Όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό

Καθημερινά προγράμματα ψυχαγωγίας, θαλάσσια σπορ, παιχνίδια και διαγωνισμούς

Εκδρομή εντός της επαρχίας Λεμεσού

Προβολή ταινίας σε σινεμά

Επίσκεψη σε θαλάσσιο πάρκο

Διαγωνισμό ταλέντων με έπαθλα

Ιατρική Ασφάλιση

Πιστοποιητικό συμμετοχής

Ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου προσφέρει επίσης:

Πακέτα προσφοράς για Εταιρείες/Οργανισμούς, Εκπτώσεις στις τιμές του καλοκαιρινού σχολείου για ομάδες παιδιών (4-9 ή 10-15) των οποίων οι γονείς δουλεύουν στην ίδια εταιρεία ή στον ίδιο οργανισμό. Οι εκπτώσεις αυτές συνδυάζονται με εκπτώσεις, και για τους γονείς στο εστιατόριο του Ναυτικού Ομίλου Αμμοχώστου.

Κατάλληλα Προσαρμοσμένες Σχολές/Ακαδημίες.  Ευέλικτα προγράμματα εκπαίδευσης για ομάδες παιδιών, ηλικίας 6 χρονών και άνω, προσαρμοσμένα στις ανάγκες, στους τομείς ενδιαφέροντος, στο επίπεδο γνώσης και στις εμπειρίες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κατόπιν αίτησης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Telephone:     +357-25-879767

Fax:                +357-25-324057

Email:             [email protected]