25 C
Limassol
Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Περισσότερο

    Ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας Ελλάδας – Ουκρανίας

    Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης στο Λουτράκι.

    Ενα από τα μεγαλύτερα εγχώρια καμπ προετοιμασίας διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για τους επίλεκτους αθλητές  Ανδρών – Γυναικών,  U20 και U17. Συνολικά συμμετείχαν 80 περίπου πρωταθλητές και από τα τρία στιλ.

    Παράλληλα η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έδειξε έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο και είχε προσκαλέσει στην Ελλάδα Ουκρανούς πρωταθλητές που συμμετείχαν στο καμπ. Η ΕΛΟΠ φιλοξένησε τους πρωταθλητές από την Ουκρανία, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από ιδανικές συνθήκες.

    Επί 15 ημέρες, που διήρκησε συνολικά το καμπ οι αθλητές και οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν όλοι μαζί και να βάλουν τις βάσεις για τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις που ακολουθούν.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    710ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ