ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΙΚΗ
ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΙΚΗ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το ετήσιο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Νέων που διοργάνωσε η Παγκύπρια Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης από τις 22-24 Νοεμβρίου 2019 στο Πολυπροπονητήριο Ευάγγελος Φλωράκης με την συμμετοχή των Εθνικών  ομάδων της Ρουμανίας, Νορβηγίας, Λιβάνου, Αρμενίας, Μάλτας  και Κύπρου στις κατηγορίες Έφηβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων περιλάμβανε Ομαδικά και Ατομικά Εφήβων , Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων.

Η Κύπρος κατέλαβε την πρώτη θέση αφού ο συνολικός απολογισμός της ήταν 4 χρυσά, 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.

Δεύτερος κατετάγει  ο Λίβανος με 2 χρυσά μετάλλια και 3 αργυρά.

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθησαν οι ομαδικοί αγώνες με τα ακόλουθα αποτελέσματα :

Στο ομαδικό Έφηβων : 1. Λίβανος 2. Κύπρος Β. 3. Κύπρος Α.  

Στο ομαδικό Νεανίδων : 1. Νορβηγία  2.  Αρμενία 3. Ρουμανία 

Στο ομαδικό Παίδων : 1. Κύπρος  Α. 2. Νορβηγία 3. Ρουμανία

Στο ομαδικό Κορασίδων: 1. Κύπρος Α.  2. Λίβανος 3. Ρουμανία            

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 διεξήχθησαν οι ατομικοί αγώνες με τα ακόλουθα αποτελέσματα :

Ατομικό Έφηβων :

Ντέρμπυ που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις μέχρι και τον τελευταίο πόντο του παιγνιδιού ήταν ο τελικός Έφηβων όπου αγωνίστηκαν ο  Κύπριος αθλητής Τζόζεφ Ηλία και ο Λιβανέζος Saadeddine El Habach. Ο Ηλία κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής με 4-2 σετ.

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο κύπριος Στυλιανός Γεωργίου

Ατομικό Νεανίδων :

Δυνατή και πεισματώδης μονομαχία ήταν ο τελικός του ατομικού Νεανίδων με την Αρμένια αθλήτρια Elen Bakhchajian να παίρνει τον τίτλο με 4-1 επί της Ρουμάνας Alexandras Ioannita. Την τρίτη θέση κατέκτησε η αθλήτρια από την Νορβηγία Hanna Hovden.

Ατομικό Παίδων :

Στον τελικό του ατομικού Παίδων αγωνίστηκαν ο κύπριος Σιαρπέλ Ηλία και ο Νορβηγός Sebastian Flaatten. Ο Σιαρπέλ Ηλία βρέθηκε να χάνει με 1-0  σετ  αλλά ακολούθως μετά από πολύ καλή εμφάνιση κέρδισε με 3-1. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νορβηγός Felix Thomassen.

Ατομικό Κορασίδων :

Λιβανέζικη αναμέτρηση ήταν ο τελικός Κορασίδων ανάμεσα στις αθλήτριες Telia Azar και Mariam El Habach με νικήτρια την πρώτη με 3-1 σετ. Την τρίτη θέση κατέλαβε η Κύπρια αθλήτρια Φωτεινή Μελετιέ.

Με τα χρώματα της Εθνικής Κύπρου είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν  25  αθλητές και αθλήτριες.

Οι αγώνες ήταν  πολύ ενδιαφέροντες και ικανοποίησαν τους φίλους της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν.

Φωτογραφία 1: Αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος των απονομών.

Φωτογραφία 2: Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ κ. Χαράλαμπος Λόττας απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας  Ομαδικού Παίδων. 

Φωτογραφία 3: Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ κ. Χαράλαμπος Λόττας απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας Ομαδικού Εφήβων.

Φωτογραφία 4: Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ κ. Χαράλαμπος Λόττας απονέμει τα έπαθλα στις αθλήτριες της κατηγορίας Ομαδικού Κορασίδων.

Φωτογραφία 5: Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέας Γεωργίου απονέμει τα έπαθλα στις αθλήτριες της κατηγορίας Ατομικού Εφήβων.

Φωτογραφία 6 : Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέας Γεωργίου απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας Ατομικού Παίδων.

Φωτογραφία 7 : Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΠΑ κ. Ανδρέας Γεωργίου απονέμει τα έπαθλα στους αθλητές της κατηγορίας Ατομικού Κορασίδων.

Φωτογραφία 8: Αναμνηστική φωτογραφία – Εθνική Κύπρου


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube