Ολοκληρώθηκε  το Α΄ Σκέλος  του Παγκυπρίου Πρωτάθληματος Κωπηλασίας 2022

Πραγματοποιήθηκε  το  Σαββατοκύριακο   30 Απριλίου – 1 Μαΐου , το Α ‘Σκέλος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας. Το Α΄ Σκέλος  περιλάμβανε αγωνίσματα στο μονό, διπλό και τετραπλό σκιφ στις κατηγορίες  εφήβων, νεανίδων, αντρών και γυναικών και σε αυτό συμμετείχαν 55  αθλητές    από το Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού, το Ναυτικό Όμιλο Αμμοχώστου,  το Σωματείο “ΝΗΡΕΑΣ” Ύψωνα και το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού.

Το διήμερο πραγματοποιήθηκαν  16 τελικοί .Στο πίνακα  των  μεταλλίων  στην πρώτη θέση βρίσκεται  το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού με 12 χρυσά  , 3 αργυρά και 3 χάλκινα. Ακολουθεί στη δεύτερη  θέση το Σωματείο Νηρεάς Ύψωνα με 3 χρυσά, 7 αργυρά  και 6 χάλκινα. Στην τρίτη θέση ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου με 1 χρυσό , 3 αργυρά και 1 χάλκινο και τέλος ο Ναυτικός Όμιλος  Λεμεσού στην τέταρτη θέση  με   3 αργυρά και 1 χάλκινο.

Για μια ακόμη φορά  η Ομοσπονδία ευχαριστεί το Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού (ΚΟΑ) που σε αυτές τις δύσκολες ώρες μας στήριξε για να συνεχίσουν τα παιδιά μας τις προπονήσεις και να διοργανώσουμε τους αγώνες για μια ακόμη χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους συνέβαλαν στην επιτυχία  του Α΄ Σκέλους. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, γονείς, προπονητές  και   αθλητές . 

Ιδιαίτερες όμως  ευχαριστίες στους χορηγούς μας, ΟΠΑΠ, UNICARS/SΚODA και Medοchemιe Ltd και Αnastasiou & Co Ltd που με την συμβολή τους βοηθούν οικονομικά την Ομοσπονδία για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

 Το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2022 θα συνεχιστεί  και θα ολοκληρωθεί με την διεξαγωγή του Β’ Σκέλους το Σαββατοκύριακο 21-22 Μαΐου για τις κατηγορίες παίδων και κορασίδων.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube