CYPRUS JUDO TOYRNAMENT 2016 88
CYPRUS JUDO TOYRNAMENT 2016 88

Με την πρώτη του επίσημη διοργάνωση τζούντο του 2016,  πραγματοποιήθηκε στο Λευκόθεο υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Τζούντο το τουρνουά «CHRISTODOULIDES», το Σαββάτο που μας πέρασε 30 Ιανουάριου.

Σε ένα χώρο οπού έσφυζε από ζωή, γεμάτο από νεαρούς τζουτοκας, οπού  έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος σε αυτό 450 αθλητές ηλικίας 5 μέχρι 14 χρόνων, από 20 ακαδημίες. Πρόκειται για αριθμό που αποτελεί ρεκόρ, αφού οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Όλα κύλησαν σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό των διοργανωτών, οι οποίοι επιβεβαίωσαν πως κινούνται σε επαγγελματικά πλαίσια που ανεβάζουν το επίπεδο του αθλήματος στην Κύπρο.

 

Στο τουρνουά συμμετείχαν πολλά υποσχόμενα ταλέντα, τα οποία με τις θυσίες που κάνουν και μέσα από την σκληρή δουλειά υπό την καθοδήγηση των προπονητών τους, έχουν όλες τις προοπτικές  για να παρουσιάσουν τα επόμενα χρόνια σπουδαίες επιτυχίες.

 

Η ακαδημία μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία betonalfa μέγα χορηγό του τουρνουά και ιδιαίτερα τον Κ. Γιώργο Πυρίσση για την πολυσήμαντη προσφορά του.

Θερμές ευχαριστίες και προς τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κ. Σώτο Τρικωμίτη καθώς και τις εταιρείες Suzuki και Hercules.

Τα αποτελέσματα θα δημοσιεύουν σύντομα εδώ.

 

Ακόλουθη φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση .