kasimati hellenic fensing 2019
kasimati hellenic fensing 2019

«Καλό καλοκαίρι» ευχήθηκε η ξιφασκία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Η τελευταία αγωνιστική δράση πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α με την ολοκλήρωση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παμπαίδων – Παγκορασίδων στο ξίφος μονομαχίας. Ο Κωνσταντίνος Καραμπάσης και  η Δανάη Κασιμάτη  είναι οι νικητές της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η τελική κατάταξη και τα μετάλλια αναλυτικά :   

  • Αγόρια : στην πρώτη θέση ο Κων/νος Καραμπάσης/Αρίστων Παιανίας  ο οποίος επικράτησε με σκορ 15/9 επί του συναθλητή του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου. Στην τρίτη θέση : Αλέξανδρος Παπαγιάννης & Ανδριανός Μαινγκοτ αθλητές της ΑΛΞ Χανίων (74 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα του  Αρίστων Παιανίας (Θεοδωρόπουλος, Φούκας, Καραμπάσης, Μωραίτης) η οποία επιβλήθηκε  με σκορ 45/40 επί του Ο.Ξ.Φλώρινας, 3η θέση : Ξιφομάχος ((15 ομάδες)
  • Κορίτσια : η Δανάη Κασιμάτη/ΑΛΞ Χανίων ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και στέφθηκε πρωταθλήτρια. Στον τελικό επιβλήθηκε επί της αθλήτριας Σοφία Παλάσκα/Οδυσσέα Χαλανδρίου με σκορ 15/8 ενώ την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι αθλήτριες Χριστίνα Ροκανά/Λ.Ο.Βάρης & Φωτεινή Μπίνα/Ο.Ξ.Φλώρινας (60 συμμετοχές). ΟΜΑΔΙΚΑ : την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του Ο.Ξ.Φλώρινας (Μπίνα, Ελευθεράκη, Τραϊτση, Σταμπουλίδου) με σκορ 45/32 επί της Ιριδας. Στο τρίτο σκαλί ανέβηκε η Λ.Ο.Βάρης (10 ομάδες)