Οι προλετάριοι της παγκοσμιοποίησης, ξαναχτυπούν με νέα μέτρα υποταγής.
PJAPRESS 3820

Με αμείωτους ρυθμούς οι προλετάριοι της παγκοσμιοποίησης, και με ενισχυμένα νέα μέτρα στην ατζέντα τους, ακολουθούν πίστα την εγκαθίδρυσή του δόγματος του φασισμού, για την καθολική υποδούλωση του πνεύματος και της υγείας του κόσμου.  

Μεταμέλειά και διορθώσεις υπάρχουν !!

Κανένα σημάδι μεταμέλειας εδώ και εννέα μήνες άλλα και διορθώσεις από τις σειρές των αλλεπάλληλων ερασιτεχνικών άλλα και αποτυχημένων βημάτων της, η Κυπριακή Κυβέρνησή συνεχίζει να δολοφονεί τα όνειρά της νεολαίας, ανυψώνοντας ακόμη ποιο ψηλά το λάβαρο του φασισμού, με το σύμβολο του Κορονοιου να πάλλετε στους αιθέρες και στην κοινωνία της Κύπρου, απαιτώντας από τους πάντες, να το προσκυνήσουν ευλαβικά. 

Οι αριθμοΙ τι λΕνε !!

Όταν το πρόσχημα 44ων θανάτων από Κινέζική ίωση όπως μας δήλωσαν, φυσικά χωρίς να διεξήχθη ιατροδικαστική εξέτασή η ιατρική διάγνωσή και αφού το συγκρίνουμε με θνησιμότητα βάση τον πληροφοριών από την στατιστική υπηρεσία από την χρονιά του 1974 που υπήρχε και η εισβολή και κατοχή από τους Τούρκους που κυμαίνονταν συνολικά στους 5,605  θανάτους άλλα και πιο προσφάτους του 2018 που συνολικά για την χρονιά έφτασαν  μέχρι και 5,768 διαπιστώνουμε το επίπεδο της τρομοκρατίας για πανδημία που διασπείρετε στους αυτόχθονες ιθαγενής υπόδουλους της κυπριακής (Δημοκρατίας ) αν θεωρήσει κάνεις και έτσι από το το Κυπριακό λόμπι των πολίτικων και του κινήματος της παγκοσμιοποίησης. 

Η καθοδΗγησΗ της ΚινΕζικΗς Ιωση !!

Σταθερά, αφήνουν για να συνεχιστή η διασπορά της Κινέζικής ίωση,  με τα σύνορά και τα αεροδρόμιά ανοικτά,  ώστε να γίνει εφικτό η διασποράς του κλίματος της τρομοκρατίας,  και που έχει άμεσο σκοπό την ολική εξαθλίωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων άλλα και να υποτάξουν τα όνειρά της νεολαίας και του αθλητισμού. Με αδικαιολόγητες ανισότητες να διασύρονται όπως για παράδειγμά τα Γυμναστήρια κλειστά μα τα Mall ανοικτά, οι μαθητές στο σχολείο Ναι το πρωί στις απογευματινές προπονήσεις Οχι, τα εστιατόρια κλειστά από τις 19.00 αλλά στο σούπερ μάρκετ κανονικά. Στα σπίτια μέχρι δέκα άτομα άλλα στις εκκλησίες μέχρι 75  άλλα και το αποκορύφωμά να απαγορεύονται η διαδηλώσεις και οποία μορφή εκφράσεις ,αντιθέσεις η και αντίστασις κατά της  ατζέντα τους .

Η αθλητικΕς ιστοσελΙδες δεν δικαιοΥνται επιχορΗγησή !!

Όσο για εμάς τις αθλητικές ιστοσελίδες λόγο του ότι δεν συμβάλλουμε στη διάδοσή της προπαγάνδας τους για την Κινέζική ίωση δεν περνούμε καμία επιχορήγησή, σε αντίθεσή με τα υπόλοιπά μέσα ενημερώσεις όπως τηλεόρασή, ράδιο και εφημερίδες, που αυτή είναι τελικά και η Δημοκρατία τους.

Το κερασΑκι της τοΥρτας πιο εΙναι !!

Λένε ότι έκαναν χαλάρωσή ώστε ο κύριος μηχανισμός στήριξής της ύπαρξής τους που είναι ο δημόσιος υπάλληλος να μπορέσει να κάνει τα χριστουγεννιάτικα του ψώνια και ταξίδια στο εξωτερικό άλλα εσύ άμοιρε μαζί με τους υπόλοιπους δεν δικαιούστε αφού εδώ και εννέα μήνες δεν έχετε έσοδά, και σε έχουν ρίξει στη σκοτεινή εποχή του μεσαίωνα.

ΑπολαΥσετε τα τελευταΙα μΕτρα όπως ανακοινωθΗκαν.

Τα νέα περιοριστικά μέτρα που θα ισχύουν από την Τρίτη 1η Δεκεμβρίου στην Κύπρο ανακοίνωσε ο τεράστιος, ο μοναδικός και ο ανεπανάληπτος  Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου , θαυμάστε τον.

Α. Έκτακτα Μέτρα σε Παγκύπρια Κλίμακα με ισχύ από 30/11/2020 (01.00πμ) έως 13/12/2020 (μεσάνυκτα)

 1. Απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 21.00 μ.μ. έως 05.00 π.μ. εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:
 • Μετάβαση από και προς τους χώρους εργασίας, καθώς και για σκοπούς εργασίας με τη χρήση του Εντύπου Βεβαίωσης Κυκλοφορίας Εργαζομένου,
 • μετάβαση σε ιατρικό κέντρο ή νοσηλευτήριο ή φαρμακείο ή κτηνίατρο για επείγοντα ιατρικά περιστατικά, και
 • διακίνηση κυνηγών προς και εντός μη απαγορευμένων περιοχών κυνηγίου, όπως καθορίζονται στους περί Προστασίας και Διαχείρισης Άγριων Πτηνών και Θηραμάτων Νόμους του 2003 έως 2017, από τις 03.00 π.μ. μόνο κατά τις επιτρεπόμενες ημέρες κυνηγίου (νοείται ότι πρέπει να μεταφέρουν μαζί τους την άδεια κυνηγίου για σκοπούς ελέγχου).
 1. Επιτρέπεται η παρουσία μέχρι 10 προσώπων σε οικίες, περιλαμβανομένων των ανήλικων παιδιών.
 2. Ο εκκλησιασμός και άλλες μορφές θρησκευτικής λατρείας σε θρησκευτικούς χώρους, καθώς και οι θρησκευτικές τελετές τελούνται με μέγιστο αριθμό προσώπων τα 75 πρόσωπα και τηρουμένων των κατευθυντήριων οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.
 3. Επιτρέπονται οι θρησκευτικές τελετές (γάμοι, βαπτίσεις, κηδείες) με μέγιστο αριθμό τα 10 πρόσωπα.
 4. Απαγορεύεται η διεξαγωγή γευμάτων / δείπνων και οποιονδήποτε άλλων εκδηλώσεων για γάμους και βαφτίσεις (πέραν εκδήλωσης σε οικία με μέγιστο αριθμό 10 προσώπων περιλαμβανομένων των ανηλίκων παιδιών)
 5. Απαγορεύονται τα επισκεπτήρια σε νοσηλευτήρια, κλινικές, ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα.
 6. η λειτουργία όλων των χώρων εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπυραρίες, σνακ-μπαρ και μπαρ, καφενεία και χώρoι εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κλπ) με εξαίρεση τις υπηρεσίες τους που αφορούν σε κατ΄ οίκον διανομή και take away μέχρι τις 19.00 μ.μ. (Μετά τις 19.00 μ.μ. επιτρέπεται μόνο κατ΄ οίκον διανομή).

Σημειώνεται ότι, οι χώροι εστίασης εντός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων δύνανται να λειτουργούν μέχρι τις 22:30 μ.μ. μόνο για εξυπηρέτηση των προσώπων που διανυκτερεύουν στα εν λόγω ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα.

Επιπρόσθετα, επιτρέπεται η λειτουργία των χώρων εστίασης στους Αερολιμένες Κυπριακής Δημοκρατίας.

 1. Οι δημόσιες μεταφορές θα λειτουργούν στο 50% της χωρητικότητας τους.
 2. Αναστέλλεται η λειτουργία γυμναστηρίων
 3. Αναστέλλεται η λειτουργία επιχειρήσεων τυχερών παιγνίων και στοιχημάτων.
 4. Αναστέλλεται η λειτουργία των καζίνο.
 5. Αναστολή της λειτουργίας των κολυμβητηρίων εξαιρούμενης της χρήσης από πρόσωπα με αναπηρίες για θεραπευτική άσκηση ή για προπονήσεις μέχρι 4 προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή.
 6. Γυμναστήρια, πισίνες και spa καθώς και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων δύνανται να λειτουργούν μόνο για εξυπηρέτηση των προσώπων που διανυκτερεύουν στα εν λόγω ξενοδοχεία/τουριστικά καταλύματα (οι χώροι εστίασης εντός ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων δύνανται να λειτουργούν μόνο μέχρι τις 22:30).
 7. Οι Λιμένες της Κυπριακής Δημοκρατίας θα λειτουργούν μόνο για εμπορικές Συναλλαγές και δραστηριότητες. Απαγορεύεται η αποβίβαση επιβατών κρουαζιερόπλοιων. (Παγκύπριο)
 8. Αθλητισμός:

(α) Αναστολή των προπονήσεων και των αθλητικών διοργανώσεων  για πρόσωπα κάτω των 18 ετών

(β)  αναστολή των προπονήσεων και των αθλητικών διοργανώσεων, εξαιρουμένων των πρωταθλημάτων Α΄, Β΄ και Γ΄ Κατηγορίας και των αγώνων Εθνικών Ομάδων.

(γ) αναστολή της λειτουργίας και χρήσης οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων, εξαιρουμένων των ακόλουθων περιπτώσεων:

(i) Της λειτουργίας ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων αποκλειστικά και μόνο για χρήση από πρόσωπα ή ομάδες έως τεσσάρων (4) προσώπων, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή και χωρίς την παρουσία θεατών, και

(ii) της λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών, για τα πρωταθλήματα των ομάδων Α΄, Β΄ και Γ΄ κατηγορίας και εθνικών ομάδων.

 1. Aπαγόρευση όλων των ομαδικών αθλητικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων για παιδιά κάτω των 18 ετών, περιλαμβανομένων των δραστηριοτήτων ποδοσφαίρου, χορού, θεάτρου, κολύμβησης σε κολυμβητήρια, πολεμικών τεχνών, κ.ά.
 2. Απαγορεύονται οι συναθροίσεις σε δημόσιους χώρους (πάρκα, πλατείες, φράγματα, εκδρομικούς χώρους, παραλίες, πεζόδρομους και Μαρίνες, κλπ.), νοουμένου ότι δεν θα υπερβαίνουν τα δύο άτομα, εξαιρουμένων των ανήλικων τέκνων των γονέων που αθλούνται.
 3. Συνεχίζεται η λειτουργία των Δικαστηρίων, με βάση σχετικές κατευθυντήριες γραμμές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας.
 4. Απαγόρευση μαζικών ή άλλων εκδηλώσεων, συγκεντρώσεων σε δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους (Χριστουγεννιάτικα χωριά, παζαράκια, πλην εκείνων που διοργανώνονται σε αμφιθέατρα/θέατρα και διέπονται από υγειονομικά πρωτόκολλα- πληρότητα χώρου 50% καθήμενοι)
 5. Σε υπηρεσίες τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημοσίου τομέα που εξυπηρετούν κοινό, Για εξυπηρέτηση κοινού θα επιτρέπεται η φυσική παρουσία στο χώρο 1 προσώπου ανά 8 τ.μ. και μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού (όπου εφαρμόζεται)
 6. Οι λαϊκές αγορές θα λειτουργούν με 50% πληρότητα και 1.5 μέτρο μεταξύ των προσώπων βάσει πρωτοκόλλου
 7. Αναστολή λειτουργίας παιδότοπων, λουνα παρκ και θεματικών πάρκων
 8. Αναστολή της λειτουργίας των κατασκηνωτικών χώρων.
 9. Απαγόρευση διαδηλώσεων.

Α.2 Διευκρινήσεις επί των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ για τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου και επαναδραστηριοποίησή τους σε παγκύπρια βάση:

 1. Αίρεται η Απαγόρευση μετακίνησης προσώπων από και προς τις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου καθώς και μεταξύ των δύο Επαρχιών
 2. Επιτρέπεται η λειτουργία του λιανικού εμπορίου υπερκαταστήματα και πολυκαταστήματα καθώς και τα μεγάλα καταστήματα, με περιορισμό στη φυσική παρουσία των εξυπηρετούμενων (1 άτομο ανά 10τμ με ανώτατο αριθμό ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας.)
 3. Λειτουργία κέντρων αισθητικής και δερματοστιξίας.
 4. Λειτουργία κομμωτηρίων.
 5. Λειτουργία Σχολών Οδηγών.
 6. Λειτουργία αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, ιστορικών χώρων.
 7. Της λειτουργίας υπαίθριων και κλειστών θεάτρων, αιθουσών θεαμάτων και κινηματογράφων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με πληρότητα στο 50% της χωρητικότητάς τους.
 8. Λειτουργία εμπορικών κέντρων (malls) (1 άτομο ανά 10τμ με ανώτατο αριθμό ταυτόχρονης φυσικής παρουσίας.)
 9. Λειτουργία γκαλερί, πινακοθήκες, εικαστικές εκθέσεις.
 
 
 
 

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

 • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
 • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
 • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
 • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube