15 C
Limassol
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Οι Κωνσταντίνου και Αγγελοπούλου στην Σλοβενία για το τουρνουά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος FIVB World Τοur Star 1.

    Στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας βρίσκονται από το πρωί της Τετάρτης η αντιπροσωπεία της Κυπρου που αποτελείτε από τις Μανωλίνα Κωνσταντίνου και Μαριότα Αγγελοπούλου όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Παγκόσμιου πρωταθλήματος FIVB World Τοur Star 1.

    Οι δυο αθλήτριες που βρίσκονται στη 2η θέση των προκριματικών θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τους προκριματικούς γύρους την Πέμπτη 1η Αυγούστου 2019.

    Πιθανές αντίπαλοι είναι οι: Sakurado/Kumada από την Ιαπωνία. Bobner/Verge-Depre από την Ελβετία. Palmer/Grimson από την Αγγλία, Piersma/Ypma από τη Σλοβενία. Starikov/Dave από το Ισραήλ. Kotlasova/Resova από την Τσεχία. Lenanduzzi/ May από τον Καναδά. Huber/Hubcher από την Ελβετία. Scampoli/Varassi από την Ιταλία. Siakretava/Chabai από τη Λευκορωσία. Legieta/Lobej από την Πολωνία. Prihti/Vuorinen από τη Φινλανδία. Betschart/Baumman από την Ελβετία. Grawender/Simonsson από τη Σουηδία και Almer και Radl από την Αυστρία.

    Οι δυο αθλήτριες συνοδεύονται από τον εκ των ομοσπονδιακών προπονητών Ανδρέα Σαββίδη. Θα προπονηθούν σήμερα στις γηπεδικές εγκαταστάσεις που θα γίνουν οι αγώνες, αναμένοντας και την κλήρωση.

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    697ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ