Νικητές, στο τάβλι ο Μάριος Παπακωνσταντίνου και στη σπάστρα το ζεύγος Γεώργιου και Χριστόφορου Χαρίτου
Μέσα σε μια όμορφη φιλική ατμόσφαιρα, το διοικητικό συμβούλιο της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, διοργάνωσε και φέτος στο οίκημα του σωματείου τους ετήσιους διαγωνισμούς ταβλιού και σπάστρας, για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου. Οι συμμετοχές και στους δυο διαγωνισμούς που αθλοθέτησε με βαρύτιμα έπαθλα ο διαχειριστής του μπουφέ Ανδρέας Παπακωνσταντίνου, ξεπέρασαν τις 50 και για την τελική επικράτηση και την κατάκτηση κάποιου επάθλου έγιναν «σκληρές μάχες».
Στο διαγωνισμό ταβλιού επικράτησε ο Μάριος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος κέρδισε στον τελικό τον Φιλήμονα Διογένους με σκορ 5-2, ενώ τρίτος κατετάγη ο Ηλίας Ευαγγέλου που κέρδισε στον μικρό τελικό τον Ευάγγελο Ευαγγέλου με 5-4. Νικητές στο διαγωνισμό σπάστρας αναδείχθηκαν το ζεύγος Γεώργιου και Χριστόφορου Χαρίτου (πατέρας και γιος), που κέρδισαν στον τελικό τους Στέλιο Κωνσταντίνου και Ανδρέα Στεφάνου. Τα έπαθλα στους νικητές και των δυο διαγωνισμών, απένειμαν ο πρόεδρος Χριστόφορος Παπακωνσταντίνου και Γιώργος Ιωάννου.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:
- Οι νικητές στο διαγωνισμό σπάστρας, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Χριστόφορο Παπακωνσταντίνου
- Οι νικητές στο διαγωνισμό σπάστρας, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Ιωάννου