20 C
Limassol
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Περισσότερο

    Οι αθλήτριες των special Olympics Hellas κλέβουν την παράσταση στο Cosmogym

    Οι προετοιμασίες για το Cosmogym Festival-Contest συνεχίζονται πυρετωδώς και με τη συμμετοχή να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, οι προσδοκίες για την οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία του event είναι ιδιαίτερα υψηλές! Με πολύωρες πρόβες, οι ομάδες που θα συμμετάσχουν, επιδιώκουν να καθηλώσουν τους θεατές του Ολυμπιακού Κέντρου Πυγμαχίας «Γiώργιος Στεφανόπουλος» και να μαγέψουν τους χιλιάδες φίλους της Γυμναστικής.

    Οι προβολείς του ενδιαφέροντος στρέφονται  ωστόσο και την Πέμπτη 21 Ιουνίου,  οπότε θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Ρυθμικής  Special Olympics Hellas, με χορογραφίες και εμφανίσεις μοναδικές, από τις αξιοθαύμαστες αθλήτριες που θα αγωνιστούν δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Συμμετέχουν 20 αθλήτριες  από τα Προπονητικά Προγράμματα Special Olympics Hellas  Ν. Αττικής και Ν. Θεσσαλονίκης  Μεταξύ των προπονητριών είναι οι  Κλέλια και Άννυ Πανταζή, Global Ambassador των Special Olympics  Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες. Κοντά στις αθλήτριες για ακόμη μια χρονιά η Διεθνής Κριτής Έφη Πανταζίδου η οποία προσφέρει απλόχερα την αγάπη της και τις γνώσεις της. Ο πρόεδρος των Special Olympics Hellas και πρέσβης επί τιμή Διονύσιος Κοδέλλας δηλώνει χαρακτηριστικά: «Mε την ευκαιρία του “COSMOGYM Festival & Contest” τα Special Olympics Hellas θέλουν να ευχαριστήσουν την Οργανωτική Επιτροπή και τον κ. Συμεών Σκουτέρη προσωπικά για την διαχρονική αγάπη τους στους Αθλητές μας και για την πολύτιμη προσφορά τους να φιλοξενήσουν, για ακόμη μια χρονιά, στις 21 Ιουνίου τους Πανελλήνιους Αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής Special Olympics. Με χαρά θα ξαναβρεθούμε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι για να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες όχι μόνο των αθλητριών Special Olympics, αλλά και όλων των αθλητών που ερχόμενοι από όλη την Ελλάδα  θα συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή της γυμναστικής.»

    Το Cosmogym Festival-Contest, με πολύπλευρο αθλητικό και κοινωνικό προφίλ και πάντα δίπλα στις απαιτήσεις και τάσεις ττης εποχής αφιερώνεται φέτος στην Ευρωπαϊκή Καμπάνια “Life is like a bike” που συνδέει τον Αθλητισμό και την Φυσική Ασκηση με την Ψυχική Υγεία. Μια σύνδεση που στοχεύει να εδραιώσει η Ευρωπαïκή Καμπάνια Ενημέρωσης “Life is Like a bike” η οποία διαρκεί πέντε μήνες (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2018) και διεξάγεται  παράλληλα σε δώδεκα ευρωπαϊκές χώρες, ως βασικός στόχος του MENS Project, του ευρωπαïκού έργου, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Eυρωπαïκή Επιτροπή στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Στόχος, ένας δραστήριος τρόπος ζωής, μέσα από την αξιοποίηση της θετικής επίδρασης που έχει ο αθλητισμός και η φυσική άσκηση στην καθημερινή διάθεση αλλά και στην ευρύτερη ψυχική ισορροπία μας.Ο Νίκος Ανδρεόπουλος, υπεύθυνος τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Προγραμμάτων της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ αναφέρει:«Το μεγάλο ηλικιακό εύρος αλλά και το εντυπωσιακό ποσοστό συμμετοχών που σημειώνει το Cosmogym καθιστούν τη συγκεκριμένη διοργάνωση τον καλύτερο συνοδοιπόρο για τη διάδοση του μηνύματος της καμπάνιας “Life is like a bike”. Γονείς, παιδιά, προπονητές και θεατές αποτελούν τους καλύτερους μεταφορείς του μηνύματος για έναν δραστήριο τρόπο ζωής, για την ισορροπία που έρχεται μέσα από τη δράση»

    #cosmogym

    Χορηγοί Επικοινωνίας, «Βραδυνή της Κυριακής», «Gymnast.gr», “Focus Web TV”

    Γραφείο Τύπου: Ζέτα Θεοδωρακοπούλου 6937009516

    Official link info@cosmogym.gr

    Facebook @cosmogym.gr

     

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    671ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ