1 ΤΑΒΛΙ
1 ΤΑΒΛΙ

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε και ολοκληρώθηκε ο Β’ ετήσιος διαγωνισμός ταβλιού και σπάστρας, της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα. Ο διαγωνισμός έγινε την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου στο οίκημα το Κυνηγετικού Συλλόγου και σ’ αυτόν συμμετείχαν μέλη και φίλοι του σωματείου.

 

Στο διαγωνισμό ταβλιού νικητής ανεδείχθη ο Μάριος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος στο μεγάλο τελικό κέρδισε τον Νικόδημο Νικοδήμου με σκορ 5 – 0! Στους ημιτελικούς, οι δυο φιναλίστ απέκλεισαν τους Ανδρέα Λαζανίτη και Ηλία Ευαγγέλου, ενώ στο μικρό τελικό νικητής ήταν ο Ηλίας Ευαγγέλου που κατέκτησε την τρίτη θέση.

               

Στο διαγωνισμό σπάστρας, αντιμέτωποι στο μεγάλο τελικό βρέθηκαν τα ζεύγη Λεωνίδας Λεωνίδου και Σίμος Γεωργίου, απέναντι στους Κώστα Μαντορίνη και Παναγιώτη Αδάμου. Πρωταθλητές της διοργάνωσης ανεδείχθησαν οι πρώτοι, που εξασφάλισαν και τα μεγάλα έπαθλα του διαγωνισμού.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

  1. Οι τέσσερις φιναλίστ του διαγωνισμού ταβλιού, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Μάριο Χυσάνθου

 

  1. Οι φιναλίστ του διαγωνισμού σπάστρας, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Μάριο Χρυσάνθου

 

  1. Οι νικητές του διαγωνισμού σπάστρας, Λεωνίδας Λεωνίδου και Σίμος Γεωργίου, μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Χριστόφορο Παπακωνσταντίνου

 

  1. Ο νικητής του ταβλιού, Μάριος Παπακωνσταντίνου παραλαμβάνει το βαρύτιμο έπαθλο από τον πρόεδρο του συλλόγου Μάριο Χρυσάνθου