Ο τρίτος αγώνα του Επαρχιακού  Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

Μετά τον δεύτερο αγώνα, στην ομαδική κατάταξη προηγείται το Κ.Σ «Αετός» Πλατανιστάσας και στους κυνηγούς ο Χρίστος Παρασκευαΐδης του ιδίου συλλόγου

Την ερχόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου, θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας του φετινού 9ου Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας, στις εγκαταστάσεις σπόρτιγκ του Ολυμπιακού σκοπευτηρίου «Λάκης Ψημολοφίτης» στα Λατσιά. Όπως και οι προηγούμενοι δύο, ο αγώνας θα είναι επί συνόλου 40 δίσκων από πέντε διαφορετικά γήπεδα σπόρτιγκ και θα ισχύσει ατομική και ομαδική βαθμολογία. Στις ομάδες των Κυνηγετικών Συλλόγων δικαιούνται να συμμετέχουν 3 ή 4 αθλητές και για την ομαδική κατάταξη, θα μετρούν τα 3 καλύτερα αποτελέσματα σε σύνολο 120 δίσκων.

Το 9ο Επαρχιακό Πρωτάθλημα, συνδιοργανώνουν η Σκοπευτική Οργάνωση Λευκωσίας και η ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας και σ’ αυτό συμμετέχουν οι κυνηγοί και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της επαρχίας. Το φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε σύνολο 5 αγώνων και για κάθε κυνηγό – σκοπευτή και Κυνηγετική Ομάδα, θα μετρήσουν τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματα.

Μετά τη διεξαγωγή και του δεύτερου αγώνα, στην ομαδική κατάταξη προηγείται ο Κυνηγετικό Σύλλογος «Αετός» Πλατανιστάσας με 209/240 και ακολουθούν οι ομάδες των Κ.Σ «Λάουρα» Κλήρου με 196/240 και «Φραγκολίνα» Καϊμακλίου με 195/240. Στην Α’ κατηγορία των κυνηγών ο Χρίστος Παρασκευαΐδης του «Αετού» Πλατανιστάσας βρίσκεται επικεφαλής με 73/80, έναντι 72/80 του Γιάννη Κωνσταντινίδη του «Πολύκαττου» Αγίας Μαρίνας Ξυλιάτου, ενώ με 70/80 ακολουθεί ο Άθως Βοσκαρίδης του Κ.Σ «Σπίθα» Λατσιών. Στη Β’ κατηγορία των κυνηγών, προηγείται ο Σωκράτης Νικολάου (“Λάουρα” Κλήρου) με 67/80, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβαθμούν με 66/80 οι Κυριάκος Σάββα (Κ.Σ Αγίου Επιφανίου) και Ανδρέας Θεοχαρίδης (“Αετός” Εργατών). Στις άλλες κατηγορίες, ο Άγγελος Λοΐζου (“Φτέλια” Γερίου) προηγείται στους βετεράνους κυνηγούς με 60/80 και ο Λάμπρος Λάμπρου (Κ.Σ Ταμασού) στους έφηβους με 65/80. Στις κατηγορίες των σκοπευτών, ο Μιχάλης Μαυρής είναι επικεφαλής στην Α’ κατηγορία με 74/80, ο Γιώργος Κυριάκου στη Β’ κατηγορία με 68/80 και ο Χριστάκης Μαυρουδής στους βετεράνους σκοπευτές με 61/80.

Τον τρίτο αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος αθλοθετεί με βαρύτιμα έπαθλα, η εταιρεία Fx Pro.

Ο τρίτος αγώνα του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής Λευκωσίας

ΦΩΤΓΟΡΑΦΙΕΣ

  1. Ο Χρίστος Παρασκευαΐδης (αριστερά) του Κ.Σ «Αετός» Πλατανιστάσας που προηγείται στην ατομική κατάταξη, σε προηγούμενη βράβευσή του
  2. – 2Β. Στιγμιότυπα από τους προηγούμενους αγώνες
Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports