Ο σύγχρονος Μίδας και η’ “Τhis Is Cyprus Dream Team” Σκότωσαν τον αθλητισμό, Σκότωσαν τα όνειρά, Σκότωσαν την κοινωνία
Midas

Δύστυχος για ακόμη μια φορά το σύγχρονο κράτος διαπομπεύει με τα διατάγματα του την ανικανότητά του να διαχειριστή την υγεία του Λαού.

Η ανευθυνότητά που προκύπτει σε συνδυασμό, τους ερασιτεχνικούς και προχείρους σχεδιασμούς της κυβερνήσεις οδηγούν την νεολαία και το κόσμο σε απομάκρυνσή από ότι θεωρούσε διαχρονικά σημαντικό και αυτονόητο. Γινόμαστε μάρτυρές της προσπάθειάς που καταβάλατε μετά από 60 χρονιά από την δημιουργία της δημοκρατίας, να διαλύουν ότι έκτισε με κόπους αίμα και ίδρωτα η κοινωνία. Εάν θεωρούν κάποιοι ότι μια προηγουμένη διακυβέρνησή με την ανατίναξή του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού στο Μαρί ότι κατέστρεψαν την οικονομία του τόπου, αυτό που κάνουν αυτοί τώρα με το πρόσχημα του κορονοιου δεν αφήνει κανένα περιθώριο ότι παίρνει όλα τα σκήπτρα και τους κατατάσσει στην κορυφή με το βραβείο των “ΧΕΙΡΌΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ” από την Γένεσή μέχρι σήμερα. Πέτυχαν να γράψουν με Χρύσα Γράμματά το όνομά τους ως οι ποιο διεφθαρμένοι, ανίκανοι , ανέντιμοι, και τελικά ερασιτέχνες πολίτικοι   

Σκοτώνουν τον αθλητισμό, σκοτώνουν και όλα τα συναφή επαγγέλματα που σχετίζονται με αυτό, χωρίς να ιδρώνουν, και όμως το κράτος επιμένει να κρατούν τα Σύνορά Ανοικτά, τα Αεροδρόμιά Ανοικτά τα Ξενοδοχεία Ανοικτά, και τους Μετανάστες Ανεξέλεγκτους, το Λάο σε σύγχυσή, πανικό και διχασμό, την νεολαία σε Σοκ. Σχεδόν ένα χρόνο βρίσκονται όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τον αθλητισμό, στον αναπνευστήρα ( φυσικά όσα έμειναν ζωντανά) και αυτοί οι επιτήδειοι, ακόμη κάνουν πειράματά πάνω στο Λάο, με το πρόσχημα πως δήθεν νοιάζονται για τον λαό. Αυτό μας θυμίζει το μύθο της αρχαίας Ελληνική μυθολογίας, του βασιλιά Μίδα, που ότι άγγιζε γινόταν χρυσό, με μονή διάφορα στην περίπτωσή του τώρα,  του ότι αντί χρυσό γίνονται όλα ΣΚΑΤΑ.

 Τελικά, το ερώτημά που δημιουργείται είναι το ποιος είναι πιο επικίνδυνος, ο Κορονοϊός , η’ το κράτος μαζί με τους πολίτικους.

https://web.facebook.com/watch/?v=470610227247519

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports