Ο Σαϊμον Μιχαήλ ξυρίζεται για καλό σκοπό
Ο Σαϊμον Μιχαήλ ξυρίζεται για καλό σκοπό

Στο πλαίσιο της δέσμευσης της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για προσφορά στην κοινωνία μέσω της στήριξης της στο Movember Cyprus, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών, Σάιμον Μιχαήλ, θα ξυριστεί για καλό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάιμον Μιχαήλ, ανέφερε σε δηλώσεις του:

«Θέλουμε και εμείς ως Εθνική Κύπρου να στηρίξουμε την προσπάθεια του Movember Cyprus, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον ανδρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των ανδρών.

Για τον λόγο αυτό, δεσμεύομαι ότι εάν μαζευτεί το ποσό των €500, τότε θα ξυριστώ εντελώς. Εάν όμως μαζευτεί ποσό ίσο ή μεγαλύτερο των €1000, τότε θα αφήσω μουστάκι και θα αγωνιστώ με αυτό στον επόμενο αγώνα της Εθνικής Ανδρών, στις 25 Νοεμβρίου 2021 απέναντι στην Ιρλανδία, στο Στάδιο Ελευθερία».

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται από τον Σάιμον Μιχαήλ και την Εθνική Ανδρών, μπορούν να συνεισφέρουν στον πιο κάτω λογαριασμό, με την αναφορά «Shave Simon»:

Τράπεζα Κύπρου

CY46002001950000357023943757

BCYPCY2N

Στήριξη με προϊόντα Movember από το CBF Shop

ΚΟΚ και Movember Cyprus, έθεσαν κοινό στόχο την εντατικοποίηση των ενεργειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης περισσότερων ανδρών, αλλά και τη συλλογή πόρων και δημιούργησαν σειρά με συλλεκτικά μπλουζάκια / hoodies, τα οποία μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΟΚ στο www.cbf-shop.com. Τα καθαρά  έσοδα από τις πωλήσεις θα δοθούν στο Movember Cyprus. Βρείτε τα προϊόντα εδώ.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports