12 C
Limassol
Πέμπτη, 20 Μαρτίου, 2025
Περισσότερο

    Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ συναντήθηκε με την Ανόρθωση

    Διαδοχικές συναντήσεις με αντιπροσωπείες της εταιρείας και του σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου είχε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στα γραφεία του ΚΟΑ.

    Η πρώτη συνάντηση έγινε με την αντιπροσωπεία του σωματείου της Ανόρθωσης, επικεφαλής της οποίας ήταν ο αναπληρωτής πρόεδρος Τάσος Αναστασιάδης. Μεταξύ άλλων συζήτησαν  και το αίτημα της Ανόρθωσης για εξεύρεση κατάλληλου χώρου για χρήση από τις Ακαδημίες του σωματείου. Στη συνάντηση αυτή παρέστησαν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου Γιώργος Κάρουλλας και τα Μέλη του Δ.Σ. του σωματείου Μιχάλης Βασιλείου και Πέτρος Φραγκούδης.

    Η δεύτερη συνάντηση έγινε με τον Πρόεδρο της εταιρείας Ανόρθωσης Αμμοχώστου (ποδόσφαιρο) Μιχάλη Χατζηπαντέλα, που συνοδευόταν από τους Αδάμο Μοντάνιο, Μαρίνο Μήτρου και Νικόλα Βασιλείου. Η συζήτηση κυμάνθηκε στο αίτημα της Ανόρθωσης για διάφορα βελτιωτικά έργα στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συμπεριλαμβανομένου και του χορτοτάπητα. Συζητήθηκε επίσης και το θέμα του παρκέ του κλειστού γηπέδου του Α.Τ.Ι. το οποίο χρησιμοποιείται από το τμήμα βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης.

    Στις συναντήσεις εκ μέρους του ΚΟΑ παρευρέθηκαν επίσης και τα Μέλη του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού, Ανδρέας Μυλωνάς και Ανδρόνικος Ανδρονίκου, καθώς και λειτουργούς του Οργανισμού.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    702ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ