Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στο κόψιμο βασιλόπιτας του ΑΓΟ επαρχίας Λευκωσίας
AGO11

Με την ευκαιρία του νέου χρόνου 2020, το πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού πραγματοποίησε την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 το καθιερωμένο κόψιμο της βασιλόπιτας για την επαρχία Λευκωσίας στην παρουσία του Προέδρου του ΚΟΑ Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Το 2020 συμπληρώνονται 35 χρόνια δημιουργίας του προγράμματος «Αθλητισμός Για Όλους» από τον ΚΟΑ και όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Οργανισμού η 35η επέτειος θα γιορτασθεί δεόντως.

Συνεχίζοντας ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε: « Το ΑΓΟ είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ΚΟΑ και στόχος και σκοπός του Δ.Σ. είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Η εργατικότητα και το ενδιαφέρον των γυμναστών του ΑΓΟ, είναι στοιχείο που αντανακλά στα μέλη του προγράμματος, τα οποία χρόνο με το χρόνο αυξάνονται, ενώ το ίδιο το πρόγραμμα εξαπλώνεται πιο πολύ σε δήμους και κοινότητες». Καταλήγοντας ο Πρόεδρος του ΚΟΑ ευχήθηκε στην προϊστάμενη του ΑΓΟ Έφη Μούζουρου, στα στελέχη του κεντρικού γραφείου στους γυμναστές επαρχίας Λευκωσίας οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική επιτυχία, τονίζοντας ότι το Δ.Σ. είναι στο πλευρό τους για κάθε βοήθεια.

Ευχές απηύθυναν επίσης το μέλος του Δ.Σ. Στέλιος Στυλιανού και η Γενική Διευθύντρια Δρ. Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, που παρέστησαν  στην εκδήλωση.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube