ΙΟ7
ΙΟ7

Ο Πρόεδρος του  Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις  «Ιωαννίδεια 2019» που διοργάνωσε ο Ναυτικός  Όμιλος  Αμμοχώστου, τις οποίες τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ήταν αφιερωμένες στη μνήμη του ήρωα αρχιπλοιάρχου Ανδρέα Ιωαννίδη.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στο χαιρετισμό μου εξήρε την προσφορά του αείμνηστου Ιωαννίδη στον αθλητισμό μας και στην πατρίδα, τονίζοντας τα ακόλουθα: «Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού επικροτεί αλλά και ενθαρρύνει τη διοργάνωσει από Αθλητικούς Φορείς, τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων μνήμης και τιμής σε ξεχωριστούς ανθρώπους του τόπου μας, όπως ήταν ο αείμνηστος Αντιπρόεδρος του ΝΟΑ Ανδρέας Ιωαννίδης. Η πολύχρονη παρουσία του στον Όμιλο ήταν σημαντική, ουσιαστική και αποτελεσματική. Σημαιοφόρος  και αυτός στις επάλξεις για να κρατιέται ζωντανός στην προσφυγιά ο ΝΟΑ και να αποτελεί τον Φάρο Επιστροφής στην αγαπημένη μας και σκλαβωμένη Αμμόχωστο. Το έργο και η προσφορά του Ανδρέα Ιωαννίδη στον αθλητισμό αλλά και στην πατρίδα μας, είναι σε όλους μας γνωστή και εκδηλώσεις όπως η σημερινή αποτελούν το καλύτερο μνημόσυνο για αυτόν».

Ο κ. Μιχαηλίδης έκαμε ξεχωριστή μνεία στις επιτυχίες του Ν.Ο.Α. και ιδιαίτερα στην ιστιοπλόο Μαριλένα Μακρή για την εξασφάλιση  του ορίου πρόκρισης στην Ολυμπιάδα 2020 στο Τόκιο, ενώ συγχάρηκε τον Πρόεδρο του Ομίλου και το Διοικητικό Συμβούλιο του για την απόφαση να τιμήσει τη μνήμη του Ανδρέα Ιωαννίδη με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων «Ιωαννίδεια 2019».


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube