Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΠ Λευκωσίας στο Ολυμπιακό Μέγαρο
Θεόδωρος Κρίγγου

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδέχτηκε την Τρίτη 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης Λευκωσίας κ. Θεόδωρο Κρίγγου. Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΠ Λευκωσίας συνοδευόταν από τον Λειτουργό Σωτήρη Χριστοφόρου.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Χρυσοστόμου, αναφέρθηκε στην αποστολή και το ρόλο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και ειδικότερα ενόψει της εκπροσώπησης της Κύπρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Κατά τη συνάντηση εξετάστηκαν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών καθώς και ενέργειες που μπορούν να γίνουν για την προβολή της Ολυμπιακής Ομάδας, αλλά και προβολής της Κύπρου και της Λευκωσίας στο Τόκυο.  

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κρίγγου έτυχε ξενάγησης από τον Διοικητικό Λειτουργό Γιώργο Κορέλλη στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου, όπου στεγάζεται η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η πλειοψηφία των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Κοινή συνισταμένη αποτέλεσε η αναγνώριση ότι τα εκθέματα και τα ιστορικής αξίας αντικείμενα που υπάρχουν στο Μουσείο της ΚΟΕ και στη Συλλογή «Κίκη Λαζαρίδη», και τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ιστορία του Κυπριακού Αθλητισμού, μπορούν να ενταχθούν σε προγράμματα τουριστικής προβολής της πρωτεύουσας.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube