Ο πρόεδρος της Aiba Umar Kremlev συναντά τον Πρόεδρο Mahmoud Abbas για να συζητήσουν την πυγμαχία στην Παλαιστίνη

Ο πρόεδρος της AIBA Umar Kremlev συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κράτους της Παλαιστίνης Mahmoud Abbas για να συζητήσουν την ανάπτυξη της πυγμαχίας και την υποστήριξη της AIBA στους αθλητές της χώρας.

Η Παλαιστίνη συμμετείχε ενεργά στους πρόσφατους αγώνες της AIBA, ιδίως στο φετινό Ασιατικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας ανδρών της AIBA στο Βελιγράδι. Η AIBA παρείχε οικονομική βοήθεια για να διασφαλίσει ότι οι Παλαιστίνιοι αθλητές θα μπορούσαν να παρευρεθούν και να αποδώσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Στις συζητήσεις του με τον Πρόεδρο Mahmoud Abbas, ο πρόεδρος της AIBA Umar Kremlev μοιράστηκε ότι αυτό είναι μέρος μιας μακροπρόθεσμης αναπτυξιακής στρατηγικής για την πυγμαχία στην Παλαιστίνη.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Πρόεδρο της AIBA για την υποστήριξη της παλαιστινιακής πυγμαχίας. Η χώρα μας περνούσε δύσκολες στιγμές, η ανάπτυξη του αθλητισμού γενικά και της πυγμαχίας ειδικότερα δεν προχώρησε με τους υψηλότερους ρυθμούς, αλλά τώρα πληρώνουμε πολύ καλά. Θα χαρούμε να βοηθήσουμε τη δημιουργία μιας ακαδημίας πυγμαχίας στην Παλαιστίνη και την εφαρμογή του προγράμματος για την εισαγωγή της πειθαρχίας της «πυγμαχίας» στο πρόγραμμα σπουδών των σχολείων και των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Ελπίζω ότι η συνεργασία μας με την AIBA θα να είναι γόνιμη και μακροπρόθεσμη», είπε ο Μαχμούντ Αμπάς.

“Η AIBA έχει δεσμευτεί να αναπτύξει την πυγμαχία στην Παλαιστίνη. Είμαι χαρούμενος που συναντήθηκα με τον Πρόεδρο για να συζητήσουμε πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτό”, δήλωσε ο Πρόεδρος Kremlev. “Η πυγμαχία είναι ένα παγκόσμιο άθλημα και όλοι πρέπει να έχουν ίση πρόσβαση στη συμμετοχή σε αυτό και να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Οι παλαιστίνιοι πυγμάχοι έχουν δείξει πολύ ταλέντο και ως διεθνής αρχή για το άθλημα είναι καθήκον μας να διασφαλίσουμε ότι έχουν την ευκαιρία να εκπληρώσουν τις δυνατότητές τους».

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον Πρόεδρο Kremlev που παρείχε 500 ζευγάρια γάντια πυγμαχίας και κεφαλοφύλακες στις Ομοσπονδίες Πυγμαχίας της Παλαιστίνης, ως ένδειξη της δέσμευσης της AIBA για μακροχρόνια συνεργασία για την ανάπτυξη του αθλήματος.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021 η AIBA έδειξε την αποφασιστικότητά της να υποστηρίξει τους πυγμάχους σε όλο τον κόσμο μέσω μιας σειράς αναπτυξιακών προγραμμάτων. Ο Πρόεδρος Umar Kremlev συναντήθηκε με πολιτικούς και αθλητικούς ηγέτες για να δημιουργήσει και να εφαρμόσει στρατηγικές που θα επιτρέψουν στο άθλημα να αναπτυχθεί και να συμβάλει στην κοινωνική ανάπτυξη.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube