Ο Πρόεδρος ΚΟΑ στο κάμπινγκ ΕΣΥΑΑ

Το Εθνικό Σχέδιο Υποστήριξης Αναπτυξιακού Αθλητισμού (ΕΣΥΑΑ) του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού διοργάνωσε αθλητικό κάμπινγκ στον Αγρό στις 27 – 29 Απριλίου. Τα παιδιά διέμεναν στο ξενοδοχείο Ρόδον και προπονούνταν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου «Γλαύκος Κληρίδης» και στο κοινοτικό στάδιο Πελενδρίου.

Σε αυτό συμμετείχαν 56 παιδιά (αγόρια και κορίτσια) από τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση και χειροσφαίριση), μεταξύ των ηλικιών 13 -15.

Κατά τη διάρκεια του αθλητικού κάμπινγκ τα παιδιά διήλθαν προπονήσεων για την βελτίωση της τεχνικής τους κατάρτισης ανά άθλημα, καθώς και επιμορφωτικών διαλέξεων αθλητικού περιεχομένου. Μίλησε ο προϊστάμενος Εθνικών Σχεδιασμών ΚΟΑ/ΕΣΥΑΑ Κώστας Σολωμού και ο αθλητικός ψυχολόγος καθηγητής Μάριος Αβρααμίδης. Στην πρακτική εξάσκηση προσκλήθηκαν και δίδαξαν στα παιδιά οι δημοφιλείς τερματοφύλακες Άριαν Μπεκιάϊ, Ούγκο Μπάρντο και Γιώργος Τούμπας, καθώς και οι λειτουργοί του ΕΣΥΑΑ.

Στο διήμερο κάμπινγκ έδωσε το παρών του και ο Πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά, ενώ μαζί του ήταν επίσης το Μέλος ΔΣ & Πρόεδρος της Επιτροπής ΕΣΥΑΑ Κάλλη Χατζηιωσήφ και τα Μέλη ΔΣ Σωτήρης Αδάμου & Χρίστος Νεοφύτου.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube