Ο Πρόεδρος ΚΟΑ εγκαινίασε το Δημοτικό Πάρκο Ύψωνα
PJA 8932

«Εγκαινιάζουμε σήμερα ένα αθλητικό στολίδι, το οποίο κοσμεί τον Ύψωνα. Είναι το πάρκο αθλοπαιδιών και τροχοσανίδας «Ιάκωβου Κατσουνωτού», που κατασκευάστηκε από τον Δήμο Ύψωνα   με βάση ευρωπαϊκές προδιαγραφές και προσφέρει όλες τις ιδανικές συνθήκες για σωστή άθληση και ψυχαγωγία». Αυτά τα λόγια τόνισε ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης στην τέλεση των εγκαινίων του Δημοτικού Πάρκου Ύψωνα μαζί με τον Δήμαρχο Ύψωνα Παντελή Γεωργίου.

Η τελετή των εγκαινίων έγινε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 στην παρουσία του Δημάρχου Λεμεσού, της οικογένειας του αείμνηστου Ιάκωβου Κατσουνωτού, των Βουλευτών Ευθύμιου Δίπλαρου & Ανδρέα Καυκαλιά, του μέλους ΔΣ ΚΟΑ Στέλιου Στυλιανού, καθώς και τοπικών και άλλων παραγόντων.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στον χαιρετισμό του, ανέφερε και τα εξής: «Το πάρκο αυτό δημιουργεί ένα εξαιρετικό περιβάλλον στον καθένα που θα επισκέπτεται τον χώρο για να αθληθεί και να ψυχαγωγηθεί. Το ενδιαφέρον του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Πολιτείας γενικότερα, για ανάπτυξη του αθλητισμού μας είτε είναι κοινωνικός, είτε μαζικός, είναι συνεχής και αδιάλειπτος. Θέλω να συγχαρώ τον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τις Υπηρεσίες του Δήμου Ύψωνα, για το αξιόλογο αυτό έργο, το οποίο προσφέρουν στους δημότες τους, δίνοντας το όνομα ενός άξιου πολιτευτή της Λεμεσού και της Κύπρου, του αείμνηστου Ιάκωβου Κατσουνωτού».

Μετά το τέλος των εγκαινίων διεξήχθηκαν αγώνες ποδοσφαίρου 5Χ5 μεταξύ παλαιμάχων του Ύψωνα και των Δημοτικών Συμβούλων Ύψωνα και Λεμεσού. Οι αγώνες εντάσσονταν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού #ΒeActive.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube