Ο ΠΑΣΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΪΜΟΝ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΠΑΣΚ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΪΜΟΝ ΜΙΧΑΗΛ

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών (ΠΑΣΚ) στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, το CBF Foundation και την Εθνική Ανδρών μέσω του αρχηγού της Σάιμον Μιχαήλ, και αφορά την στήριξη στο ίδρυμα Movember Cyprus.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός της Εθνικής Ανδρών ανέφερε πως εάν μαζευτεί το ποσό των €500 τότε ο θα ξυριστεί εντελώς, ενώ εάν μαζευτεί το ποσό των €1000, τότε ο Σάιμον Μιχαήλ θα αφήσει μουστάκι και θα αγωνιστεί με αυτό στις 25/11 στον αγώνα της Κύπρου απέναντι στην Ιρλανδία.

Μέχρι την Δευτέρα 15/11 έχει μαζευτεί το ποσό των €425. Ο ΠΑΣΚ έχει προσφέρει το ποσό των €250, για να ενισχύσει την προσπάθεια για να ξεπεραστεί ο στόχος των €1000 και να δούμε τον Σάιμον Μιχαήλ να αγωνίζεται με μουστάκι κόντρα στην Ιρλανδία στις 25/11. Με την προσφορά του ΠΑΣΚ το ποσό που έχει μαζευτεί, έφθασε τα €675.

Για την στήριξη του ΠΑΣΚ στην προσπάθεια που γίνεται για στήριξη του Movember Cyprus, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΚ ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΚ, Νικόλας Κωνσταντίνου:

«Είναι με μεγάλη χαρά που προσφέρουμε το ποσό αυτό για την στήριξη του Movember Cyprus. Θέλουμε να δημιουργηθεί όσο δυνατό μεγαλύτερη ενημέρωση γίνεται, σχετικά με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για τον ανδρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των ανδρών.

Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στην ΚΟΚ, στο CBF Foundation και στον Σάιμον Μιχαήλ για την όλη προσπάθεια που γίνεται για στήριξη του Movember Cyprus, και να καλέσουμε όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κυπριακής καλαθόσφαιρας να στηρίξουν την όμορφη προσπάθεια που γίνεται.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στις 25 Νοεμβρίου θα είμαστε όλοι στο πλευρό της Εθνικής μας ομάδας στο παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία, τόσο για να στηρίξουμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να φτάσει στη νίκη, αλλά και για να δούμε τον Σάιμον Μιχαήλ να αγωνίζεται με μουστάκι».

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports