ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2016 2017
ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ 2016 2017

Με πρωταθλήτρια την ομάδα του Παρνασσού Στροβόλου τέλειωσε το Παγκύπριο Διασωματειακό Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας Ανδρών 2016/2017 στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση.

 

Ο Παρνασσός Στροβόλου (φωτογραφία) κατάφερε να κερδίσει και τους δυο αντιπάλους του, ΠΑΟΚ Κυθραίας και Λένα Λεμεσού, στην διαδικασία των play offs συμπληρώνοντας τέσσερις νίκες και χωρίς να δεχτεί ήττα. Η ομάδα του Στροβόλου κατά την διάρκεια των αγώνων χρησιμοποίησε τους αθλητές Ο. Σεραφίμωβ, Μ. Κούντσιεφ, Χ. Ξυδά και Ι. Ζωγράφο.

 

Θρίλερ για την κατάκτηση της προνομιούχας δεύτερης θέσης αφού  ΠΑΟΚ Κυθραίας και Λένας Λεμεσού πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο παιγνίδι  με νικητή τον ΠΑΟΚ με τέσσερις νίκες έναντι τρεις της ομάδας της Λεμεσού. Παρνασσός Στροβόλου και ΠΑΟΚ Κυθραίας θα αγωνίζονται στην Α΄ Κατηγορία την περίοδο 2017 – 2018.

 

Στον όμιλο της διαβάθμισης ο ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου στην διαδικασία των play out επικράτησε των ομάδων της ΠΑΕΚ Κολοσσίου και Αστέρα Μέσα Γειτονιάς με 4-0 και  4-1 αντίστοιχα και παρέμεινε στην Β΄ Κατηγορία. ΠΑΕΚ Κολοσσίου και Αστέρας Μέσα Γειτονιάς υποβιβάστηκαν στην Γ΄ Κατηγορία.

  

Η τελική κατάταξη  έχει ως ακολούθως:

 

  1. Παρνασσός Στροβόλου
  2. ΠΑΟΚ Κυθραίας
  3. Λένας Λεμεσού
  4. Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου                                                       
  5. Ελληνισμόs Αλάμπρας
  6. Ε.Ν. Κυθραίας
  7. ΑΠΕΠ Πελενδρίου                    
  8. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου
  9. ΠΑΕΚ Κολοσσίου
  10. Αστέρας Μέσα Γειτονιάς