Βαθιά πικραμένος ο πρόεδρος της ΕΑΚ ρίχνει ευθύνες και βέλη για τον τερματισμό εργοδότησης του από την ΚΟΕ
Erodotos

Αφού έχασε το μισθό στην ΚΟΕ, δεν λέει να σταματήσει την γκρίνια του, έχοντας συνεχώς την πιπίλα της Σίαλου στο στόμα ως πρόφαση, ενώ τώρα με υπόγειες κινήσεις να αναβλύζει η μπόχα ίσως της ύποπτης διαπλοκής του μέσα από την σκοποβολή.

Αποτελεί πλέον συχνό φαινόμενο ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους,  οπού και αν πηγαίνει να δημιουργούνται απρόβλεπτα εντάσεις με κοινό παρονομαστή τα λεφτά. Τι μια περίπτωση ένταση δημιουργείτε για την μονιμοποίηση του στην ΚΟΕ , γεγονός που κατέληξε άσχημα αφού του τερματίστηκε τελικά το συμβόλαιο συνεργασίας. Ακολούθως τον ακούμε να γκρινιάζει έντονα ότι τον έδιωξαν από την ΚΟΕ, ενώ αργότερα συγκαταβατικά μέσα από δηλώσεις του, το μετρίασε σε τερματισμό συμβολαίου, γεγονός που του στέρησε φυσικά ένα καλό μισθό πάνω από 1500 ευρώ, και ας το παραδεχτούμε δεν είναι και λίγα. Την άλλη φορά έχοντας  ασταμάτητα την πιπίλα της Σίαλου για τα λεφτά από το πρόγραμμα «υιοθετήστε ένα αθλητή» και τοξικά να παρουσιάζεται άλλα και μοιρολατρικά, να ταυτίζετε κακότυχα με κάθε αρνητικό σχόλιο που κυκλοφορεί, ενώ τώρα να ακούγετε το όνομα του και πάλι, ότι έμεινε απλήρωτος από την ομοσπονδία Σκοποβολής για τρεις μήνες, γεγονός που τελικά πληροφορίες, άλλα μας λένε .     

Ποιο συγκεκριμένα απλήρωτος φαίνεται να είναι όπως ακούστηκαν κάποιοι ισχυρισμοί ο Ηρόδοτος Μιλτιάδους πρόεδρος της Ένωσης αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ),  οπού αυτή την φορά μέσα από την ομοσπονδία σκοποβολής, και πάλι για τα λεφτά να δημιουργείτε μια πρωτοφανής ένταση. Μια ένταση που συνοδεύτηκε μετά από την αποχώρηση ατόμων του ΔΣ της ομοσπονδίας κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε, και ως γεγονός αφήνει πολλά ερωτηματικά.

Περίεργο γεγονός αποτελεί οπού και αν πηγαίνει να εμφανίζονται προβλήματα και εντάσεις και να κρύβεται ο δάκτυλος του μέσα σε όλες τις περιπτώσεις.

Θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο χαρακτήρας αυτός ,  δεν ταιριάζει για ένα άτομο που κατέχει την θέση του προέδρου της Ένωσης αθλητικογράφων Κύπρου (ΕΑΚ) οπού το κύρος άλλα η αντικειμενικότητά και η διαφάνειά να υπερέχουν των προσωπικών φιλοδοξιών ,  ενώ μέσα από διάφορους κύκλους αλλά και της ίδιας της ΕΑΚ άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι δυσαρέσκειας.

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube