PROPONHTIKO SEMINARIO
PROPONHTIKO SEMINARIO

Διήμερο σεμινάριο προπονητών σκοποβολής επιπέδου “Δ” πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο Λάρνακας, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής ISSF το οποίο παρακολούθησαν 17 Κύπριοι ενδιαφερόμενοι.

Στο σεμινάριο το οποίο έγινε στην παρουσία του διεθνή προπονητή και καθηγητή της Ακαδημίας Προπονητών κυνηγετικού όπλου της ISSF Κέβιν Κίλτι, δίδαξε ο Κύπριος προπονητής Μιχάλης Κατζιανής, ο οποίος είναι κάτοχος ταυτότητας προπονητή επιπέδου “Β”.  

 

Οι 17 συμμετέχοντες στο προπονητικό σεμινάριο, διδάχθηκαν τις θεμελιώδεις αρχές των αγωνισμάτων κυνηγετικού όπλου, οργάνωση και προγραμματισμό, δημιουργία ετήσιου και ημερήσιου προπονητικού πλάνου, καθώς και φυσική αγωγή στο άθλημα της σκοποβολής. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιδόθηκαν διπλώματα παρακολούθησης, σ’ όλους όσους το παρακολούθησαν.

 

Το διεξαχθέν σεμινάριο στη Λάρνακα ήταν και ένα από τα προαπαιτούμενα στοιχεία αξιολόγησης του Κύπριου προπονητή Μιχάλη Κατζιανή που δίδαξε στο σεμινάριο, προκειμένου να αποκτήσει ταυτότητα επιπέδου “Α”, όταν θα συμμετάσχει σε ανάλογο σεμινάριο της ISSF, τον ερχόμενο Δεκέμβριο στη Φιλανδία. Το επίπεδο “A” είναι το ανώτατο που μπορεί να αποκτήσει προπονητής της σκοποβολής.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

 

  • Αναμνηστική φωτογραφία των συμμετεχόντων στο σεμινάριο. Όρθιος δεξιά, ο καθηγητής της Ακαδημίας Προπονητών της ISSF Κέβιν Κίλτι και δίπλα του ο Κύπριος προπονητής Μιχάλης Κατζιανής.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube