Master Kyriakos Christofi
Master Kyriakos Christofi

Ικανοποιημένος δήλωσε ο Master  Κυριάκος Χριστοφή του Lumpinee Gym- Limassol για τον διορισμό του στην θέση του αντιπρόεδρου της European Muay Confederation του  MUAY EMC.

Επίσης μας ανάφερε ότι απέστειλε ευχαριστήριες επιστολές στην διοίκηση του MUAY EMC για την επιλογή τους και ότι τους ευχαρίστησε θερμά για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν με την επιλογή τους αυτή και ότι θα Στάθη αντάξιος της νέας θέσης που του δόθηκε.

Lumpinee-Gym--Limassol

Να θυμίσουμε ότι ο Master  Κυριάκος Χριστοφή είναι ιδιοκτήτης του Lumpinee Gym- Limassol και πρόεδρος της Κυπριακή ομοσπονδία2 παραδοσιακού Μυαι Ται και είναι ένας πολύ δραστήριος και ακέραιος  χαρακτήρας  και είναι ίσως  και ο καθοριστικό λόγο που οφείλεται η ραγδαία ανάπτυξη του Muay Τhai στην Κύπρο.

Σημειώνουμε ότι η Κυπριακή ομοσπονδία παραδοσιακού Μυαι Ται φιλοξένησε πρόσφατα στην Λάρνακα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Μυαι Ται με την θέρμη υποστήριξη του Δήμου Αραδίππου και σημείωσε τεράστια επιτυχία  οπού σε αυτό  συμμετείχαν αντιπρόσωποι από δεκαεπτά χώρες και αγωνίστηκα εκατό πένητα αθλητές .

Master Kyriakos Christofi Vice President of European Muay Confederation.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube