MG 6640 as Smart Object 1 1
MG 6640 as Smart Object 1 1

Συνέντευξη του Κώστα Συμεωνίδη για την προσπάθεια που θα καταβάλει για την φιλανθρωπική εκδήλωση  με το σύνθημα « Κωπήλατο για την ζωή, κωπήλατο για τα παιδιά » η οποία θα γίνει από της 25 μέχρι της 30 Αυγούστου με μια διαδρομή 400 χιλιόμετρων από το Καστελλόριζο έως την Κύπρο. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις εισφορές που θα γίνουν, θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής που βρίσκεται στην Λεμεσό

Από ποια άτομα στελεχώνεται η ομάδα σας αυτή.

Καπετάνιος του σκάφους που θα με συνοδεύει στην όλη διαδρομή είναι ο  Αβραάμ Κουτσαβάκης και με πλήρωμα τον Χάρη Αναστασίου,  των Παύλο Γιαννάκου των Μάριος Δημητρίου και Ζάνος Χατζήζαχαρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αβραάμ Κουτσαβάκης είναι και ο ιδιοκτήτης του σκάφους ο οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά όπως όλα τα παιδία να οδήγα το σκάφος για την διάρκεια της όλης  διαδρομή.

Η διαδρομή θα γίνει με την όρθια σανιδοκωπηλασία το όποιο άθλημα είναι να στέκεται κάποιος σε μια  ιστιοσανίδα  και να κωπήλατα . Το  άθλημα αυτό έχει προέλευση τη Χαβάη και έχει αναδειχθεί ως ένας τρόπος για τους σέρφερς  να χρησιμοποιούν κουπί  ώστε να μπορούν να διανοούσουν μεγαλύτερες αποστάσεις.

Η όλη προσπάθεια δεν θα γινόταν εάν δεν είχαμε χορηγούς .Ο μέγας χορηγός μας είναι το GuabaBeachClub και ακόλουθου και άλλη πολλοί  χορηγεί.

Από πού ξεκίνησε η ιδέα αυτή.

Έχει ξεκινήσει από πέρσι στης 27 Σεπτεμβρίου του 2013 όταν θέλησα να έρθω από την Πάφο κωπηλατώντας οπού και έγινε μαζί με των Νίκος Καραολής. Και πάλι ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό ,όλα τα έσοδα τότε πήγαν στων Ερυθρό Σταυρό.

Αξίζει να αναφέρουμε λίγα λογία για των Κώστα Συμεωνίδη. Ο Κώστας από την ηλικία των οκτώ χρονών   ασχολείτο με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας . Μέχρι τα δεκαεπτά του είχε συμμετέσχε σε πάρα πολλές διοργάνωσης .Ακόλουθος  για αρκετά χρονιά ήταν μέλος της εθνικής Κύπρου. Τα τελευταία οκτώ χρονιά είναι Ομοσπονδιακός προπονητής της  Ιστιοπλοΐας. Έχει στο ενεργητικό του εκπροσώπηση την Κύπρο αρκετές φόρες στο εξωτερικό σε διεθνής διοργάνωσης  αφού κατείχε το Παγκύπριο ρεκόρ.

Έχει αναλάβει να κάνει μια αρκετή δύσκολη προσπάθεια να κάνει, η οποία απαιτεί και την κατάλληλη προετοιμασία ,και μας μιλά για αυτήν.

Εδώ και δυο μήνες έχω ξεκινήσει προετοίμασα προπονούμε δώδεκα ώρες την ημέρα, κάποιες  φόρες και την νύκτα ,επειδή δεν γνωρίζω τη συνθήκες που θα έχω να αντιμετωπίσω. Ίσως να χρειαστώ να ταξιδέψω και βραδύ εάν ο καιρός την μέρα δεν είναι κάλος. Επιπρόσθετα ακόλουθο ένα πολύ αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα ώστε να είμαι ικανός να αντεπεξέλθω της δοκιμασίας αυτης.

Πότε θα ξεκινήσετε από την Κύπρο.

Θα φύγουμε από την Πάφο την Δευτέρα τες είκοσι πέντε του Αυγούστου τα η ώρα τέσσερις τα ξημερώματα.

 

Ευχόμαστε στο Κώστα και σε όλα τα παιδία που υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή καλή επιτυχία στην αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν.

[youtube_sc url=”https://youtu.be/gaWg-cSgKb8″]

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube