15 C
Limassol
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου, 2025
Περισσότερο

    Ο Κώστας Φιλιππίδης βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

    Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φιλιππίδης στον τρίτο του αγώνα στη σεζόν, στο Κότμπους της Γερμανίας.

    Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,70 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ – προηγούμενο 5,65 μ. – ενώ παράλληλα είχε καλή πρώτη προσπάθεια στα 5,75 μέτρα.

    Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε με 5,30 μ. και συνέχισε χωρίς άκυρα άλματα στα 5,40 μ., 5,50 μ., 5,60 μ., άφησε τα 5,65 μ., ύψος που είδε και στον πρώτο του αγώνα κι έπειτα με την δεύτερη τα 5,70 μέτρα.

    Ο Φιλιππίδης δείχνει πως είναι σε καλή κατάσταση και πως στον αγώνα στόχο της σεζόν, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης, θα είναι σε θέση να πετύχει το καλύτερο δυνατό.

    Πρόκειται άλλωστε για τον ασημένιο πρωταθλητή Ευρώπης του 2017 και για έναν από εκείνους που θα κυνηγήσουν και φέτος το βάθρο των νικητών.

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    694ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ