Ο ΚΟΑ συγχαίρει τους πρωταθλητές μας στο Τζούντο

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού συγχαίρει θερμά τους νεαρούς μας πρωταθλητές στο τζούντο Πέτρο Χριστοδουλίδη, Γιώργο Μπαλαρτζισβίλι & Ζανέτ Μιχαηλίδου για την κατάκτηση μεταλλίων στο Ευρωπαϊκό κύπελλο τζούντο «Athens Junior European Cup 2022», που έγινε στην Αθήνα.

Ο Πέτρος  Χριστοδουλίδης κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των 60 κιλών, νικώντας τον παγκόσμιο πρωταθλητή Serikbayev Nurkanat από το Καζακστάν. Ο Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 66 κιλών και η Ζανέτ Μιχαηλίδου επίσης το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 78 κιλών.

Σε αυτούς τους αγώνες υψηλού επιπέδου, διακρίθηκαν επίσης από πλευράς Κύπρου, ο Κύπρος Ανδρέου που πήρε την 7η θέση στα 73 κιλά και ο Οδυσσέας Γιωργάκης με την 9η θέση στα 81 κιλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωταθλητές Πέτρος Χριστοδουλίδης και Γιώργος Μπαλαρτζισβίλι είναι ενταγμένοι στο Σχέδιο Ταλέντων του ΚΟΑ. Αυτό αποδεικνύει περίτρανα τον σωστό προγραμματισμό και τα γνήσια κίνητρα των Σχεδιασμών του Οργανισμού.

Οι επιτυχίες αυτές αποδεικνύουν επίσης ότι το κυπριακό τζούντο είναι σε ανοδική πορεία και εδραιώνεται στον διεθνή χώρο, προβάλλοντας παράλληλα την Κύπρο και τον αθλητισμό μας.

Ο ΚΟΑ τονίζει τη σταθερή στήριξη και βοήθεια του στην Ομοσπονδία, στους προπονητές και τους αθλητές, ενώ συγχαίρει και τους γονείς των αθλητών για τις θυσίες που καταβάλλουν.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube