Ο ΚΟΑ παρουσίασε το Εγχειρίδιο για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό των Ομοσπονδιών
koa stratigikos sxediasmos

Το Εγχειρίδιο για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό των Ομοσπονδιών παρουσίασε σήμερα ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού. Το εγχειρίδιο παρέχει όλα τα εχέγγυα για την ετοιμασία ενός απλού και λειτουργικού Στρατηγικού Σχεδιασμού για την εύρυθμη λειτουργία των Ομοσπονδιών.

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, ο Πρόεδρος του Ανδρέας Μιχαηλίδης χαιρετίζοντας την εκδήλωση της παρουσίασης, ευχαρίστησε τους Προέδρους και εκπροσώπους των Ομοσπονδιών για την ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση Οργανισμού και στη συνέχεια τόνισε τη σημασία του εγχειριδίου.

«Στόχος του εγχειριδίου είναι να απλοποιήσει τη διαδικασία ετοιμασίας Στρατηγικού Σχεδιασμού με τη βήμα  προς  βήμα προσέγγισή του, ενώ στο εγχειρίδιο παρουσιάζεται και σχετικό παράδειγμα. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα βοηθήσει ακόμη και την πιο μικρή Ομοσπονδία, να ετοιμάσει τον δικό της Στρατηγικό Σχεδιασμό αποφεύγοντας πολύπλοκες, χρονοβόρες και πολλές φορές ακατανόητες διεργασίες, που μπορεί να σχετίζονται με την ετοιμασία ενός Στρατηγικού Σχεδιασμού», είπε.

Ο κ. Μιχαηλίδης καταλήγοντας κάλεσε τις Ομοσπονδίες να ανταποκριθούν και να καταρτίσουν τον στρατηγικό τους σχεδιασμό που θα τις βοηθήσει να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα τους.

Η Γενική Διευθύντρια του ΚΟΑ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για την ετοιμασία ενός στρατηγικού σχεδιασμού, η οποία  πηγάζει μέσα από τον κώδικα χρηστής διακυβέρνησης Ομοσπονδιών.

«Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι κατευθυντήριες γραμμές οι οποίες περιγράφονται με το εγχειρίδιο θα διευκολύνουν όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες ανεξαρτήτως μεγέθους, να ετοιμάσουν το δικό τους στρατηγικό πλάνο», είπε.

Η παρουσίαση του εγχειριδίου έγινε από την Γενική Διευθύντρια της Μarketway Βαρβάρα Πετροπούλου Λιλλήκα, η οποία επεξήγησε το πλάνο με το οποίο θα προχωρήσει η κάθε Ομοσπονδία για τον καταρτισμό του στρατηγικού της σχεδιασμού, ενώ τόνισε πως η εταιρεία της σύντομα θα συναντηθεί με την κάθε Ομοσπονδία ξεχωριστά για περισσότερες επεξηγήσεις.

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports