Ο ΚΟΑ παρέδωσε τα επιδόματα στους προπονητές Ηλία Αγαπίου και Γιώργο Κοσιή
KOA

Σε σεμνή τελετή ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης παρέδωσε τα  μηνιαία επιδόματα στους προπονητές του Εθνικού Σχεδιασμού Στήριξης Νεαρών Πρωταθλητών Ατομικών Ολυμπιακών Αθλημάτων, Ηλία Αγαπίου και Γιώργο Κοσιή.

Η τελετή έγινε την Τρίτη 29 Ιουνίου 2021 στα κεντρικά γραφεία του ΚΟΑ  και παρευρέθηκαν επίσης τα Μέλη του ΔΣ του Οργανισμού Στέλιος Στυλιανού & Ανδρόνικος Ανδρονίκου.

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ στο καλωσόρισμα του  εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του που συναντά  τους δύο προπονητές, τον Ηλία Αγαπίου του Στίβου και τον Γιώργο Κοσιή του Τένις, οι οποίοι έχουν υπό την καθοδήγηση τους εξαιρετικά ταλέντα αθλητές, που είναι το μέλλον του αθλητισμού μας για μεγάλες διακρίσεις. Παροτρύνει λοιπόν τους 2 προπονητές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, βοηθώντας και αναδεικνύοντας τους αθλητές τους.

Ο κ. Μιχαηλίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προετοιμασία και τις επιδόσεις των αθλητών, τονίζοντας ότι στον κυπριακό αθλητισμό υπάρχει άφθονο ταλέντο, το οποίο στηρίζει έμπρακτα ο ΚΟΑ μέσα από τους σχεδιασμούς του. «Ο ΚΟΑ αποτελείται από πρόσωπα και είναι χαρά μας που είστε σήμερα μαζί μας και να θεωρείτε δεδομένη τη βοήθεια μας για οτιδήποτε μας χρειαστείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Οργανισμού, συγχαίροντας ταυτόχρονα τους Ηλία Αγαπίου και Γιώργο Κοσιή για το αξιόλογο έργο που επιτελούν.

Παρούσα στην τελετή ήταν και η συνεργάτιδα των Εθνικών Σχεδιασμών του ΚΟΑ Πετρούλα Χαριλάου.

 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube