Ο ΚΟΑ απένειμε τα Εθνικά Βραβεία #beactive 2020
Ο ΚΟΑ απένειμε τα Εθνικά Βραβεία BeActive 2020

Σε σεμνή τελετή την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού απένειμε τα βραβεία στους φορείς που συμμετείχαν στα Εθνικά Βραβεία #BeActive 2020, στο πλαίσιο της περσινής Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. 

Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, τα βραβεία απένειμαν ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης, τα Μέλη ΔΣ Στέλιος Στυλιανού και Ανδρόνικος Ανδρονίκου καθώς επίσης και η Γενική Διευθύντρια Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη.

Η κα Παπαμιλτιάδη στο καλωσόρισμα της ανέφερε ότι τα δεδομένα της πανδημίας μάς ανάγκασαν να διαφοροποιήσουμε τον προγραμματισμό και τον προϋπολογισμό της περσινής εκστρατείας, διαμορφώνοντας τις κατάλληλες εκείνες προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν τη διεξαγωγή μια ασφαλούς πρωτίστως διοργάνωσης. Η περσινή διοργάνωση, παρά τις όποιες δυσκολίες και συνεχείς ανατροπές, ήταν η καλύτερη και πιο πετυχημένη από τις έξι χρονιές που πραγματοποιείται.

Ο κ. Μιχαηλίδης στον χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους νικητές των βραβείων, επεσήμανε ότι είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται, να προβάλλεται και να επιβραβεύεται η προσπάθεια και οι καλές πρακτικές που αναδεικνύονται μέσα από την κάθε διοργάνωση και τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού έχει αποδείξει την ικανότητα της να προσαρμόζεται σε νέα δεδομένα και συνθήκες, που στην προκειμένη περίπτωση μεταβάλλονται συνεχώς και να βρίσκει νέους τρόπους και μεθόδους ενασχόλησης του πληθυσμού με την άσκηση. Ευχαρίστησε επίσης και συνεχάρη την συντονίστρια του προγράμματος Ιωάννα Παρασκευοπούλου, για τη μεγάλη της συνεισφορά.

Τέλος, o Πρόεδρος του ΚΟΑ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αξιέπαινη προσπάθεια και συνεισφορά σε όλους τους φορείς που συμμετείχαν και δεν ήταν δυνατόν να παραστούν στην εκδήλωση λόγω των περιοριστικών μέτρων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα  συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο μέσα από αυτή την ευρωπαϊκή συλλογική προσπάθεια προσφέροντας ευκαιρίες αθλητικής ενασχόλησης στους συμπολίτες μας.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube