Δρ. Μιχάλης Κρασιάς Πρόεδρος ΚΟΠΑ Mr. Adam Roczek Πρόεδρος EUSA Καθ. Πάνος Ραζής Αντ. ΚΟΠΑ
Δρ. Μιχάλης Κρασιάς Πρόεδρος ΚΟΠΑ Mr. Adam Roczek Πρόεδρος EUSA Καθ. Πάνος Ραζής Αντ. ΚΟΠΑ

Τεραστίων πραγματικά διαστάσεων μπορεί να χαρακτηριστεί η εκλογή του Αντιπροέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Καθ. Πάνου Ραζή σαν Μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 9 και 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού Δρ. Μιχάλη Κρασιά η επιτυχία αυτή παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις αφού  χώρες όπως η Γερμανία και άλλες τεραστίων μεγεθών και δυνατοτήτων, δεν τα κατάφεραν να έχουν αντιπρόσωπο. Σύμφωνα πάντα με τον Δρ. Κρασιά η επιτυχία αυτή προήλθε μετά από συντονισμένες προσπάθειες της αποστολής μας αλλά και την βοήθεια του κ Ντίνου Παύλου (πρώην προέδρου της ΚΟΠΑ) και η οποία, προσπάθεια, έφερε τα εξαιρετικά αυτά αποτελέσματα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΚΟΠΑ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αυτή η επιτυχία προέρχεται και από τις εξαιρετικές διοργανώσεις Διεθνών Ευρωπαϊκών αγώνων από την  Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού όλα αυτά τα χρόνια ,οι οποίες στην πλειονότητα τους χαρακτηρίζονται μοναδικές και η Κύπρος κατέχει –παρά το μέγεθος της – πρωτεύουσα θέση ανάμεσα στις άλλες χώρες εξαιτίας ακριβώς αυτών των εξαιρετικών διοργανώσεων σε όλα τα αθλήματα και σε όλα τα επίπεδα και δεν είναι καθόλου τυχαίο που όλες οι ξένες ομοσπονδίες και οι αντιπρόσωποι τους μας χαρακτηρίζουν σαν οργανωτικούς .

Βρισκόμαστε πλέον στο κέντρο των αποφάσεων κατέληξε ο πρόεδρος της ΚΟΠΑ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς και μέσα από αυτή την επιτυχία παίρνουμε δυνάμεις για να συνεχίσουμε το εξαιρετικό έργο που γίνεται από την ομοσπονδία μας και τα πανεπιστήμια.

Μελανό σημείο και σημείο αναφοράς σύμφωνα πάντα με τον Δρ. Κρασιά ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία η οποία δεν παρουσιάστηκε στην Γενική Συνέλευση και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Δρ. Κρασιά με το κ. Αλέξανδρο Πίσσα Πρόεδρο της ΕΑΤΕ συμφωνήθηκε όπως αποστείλει το πληρεξούσιο στον όνομα του Καθ. Ραζή, ο οποίος τυγχάνει  να κατέχει και Ελληνικό διαβατήριο έτσι ώστε η Ελλάδα να είναι παρόν και να μη χαθεί η σημαντική ψήφος. Σημειώνεται ότι ο Δρ. Κρασιάς προθυμοποιήθηκε να πληρώσει ο ίδιος την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας προς την Ευρωπαϊκή η οποία ανέρχεται στα 250 ευρώ.  Δυστυχώς παρά τηλεφωνική συμφωνία το πληρεξούσιο δεν εστάλη ποτέ.

Τέλος καλό όλα καλά όμως για την Κύπρο τον Κυπριακό Αθλητισμό αλλά και την Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού η οποία μόνο επιτυχίες έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια.

Τώρα όχι μόνο μπορεί να βλέπει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον αλλά μπορεί να συμβάλει και δραστικά στο επόμενο μεγάλο βήμα του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού γενικότερα και πέρα από τα Κυπριακά σύνορα .

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports