AM2V6814 as Smart Object 1
AM2V6814 as Smart Object 1

Οι διεθνείς διακρίσεις για τον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ συνεχίζονται και κάθε φορά γίνονται όλο και πιο τιμητικές. Αυτή τη  φορά κατέβαλε την πρώτη θέση σε διαγωνισμό για τον Καλύτερο Διεθνή Μαραθώνιο της Ευρώπης το 2015.

Το διαγωνισμό διεξήγαγε η ιστοσελίδα mynextrun.com, μια από τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες που αφορούν Μαραθώνιους Δρόμους και Δρόμους μεγάλων αποστάσεων στην Ευρώπη.  Ο Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ ήταν ανάμεσα στους υποψήφιους και δίπλα σε ονόματα μεγάλων ευρωπαϊκών μαραθώνιων όπως αυτοί της Αθήνας, του Λονδίνου, του Βερολίνου και της Ρώμης. Κέρδισε την πρώτη θέση με ποσοστό 37% των ψήφων.

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που βλέπουμε τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου να κερδίζει τις εντυπώσεις  και να μεγαλώνει την απήχησή της σε όλη την Ευρώπη» αναφέρουν οι διοργανωτές του Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και προσθέτουν: «αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους αφουγκράστηκαν τις προσπάθειές μας και έδωσαν τη ψήφο τους στον διαγωνισμό, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό τον Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ να κερδίσει την πρώτη θέση».

Τέλος, σημειώνουν ότι «σαν οργανωτική ομάδα θα θέλαμε να δηλώσουμε πως δεν πρόκειται να σταματήσουμε τη σκληρή δουλειά μέχρι να υλοποιήσουμε το όραμα μας, το οποίο δεν είναι άλλο από το να καθιερώσουμε τον Μαραθώνιο Λεμεσού ως μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλητικές διοργανώσεις της Ευρώπης».

Ο πιο φωτεινός Μαραθώνιος του κόσμου διεξάγεται φέτος την Κυριακή, 10 Απριλίου 2016, στο Μόλο Λεμεσού.

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports