Ο Γιώργος Σταυρού απέχει κατά πολύ από την λάμψη του νικητή!!!
Ο Γιώργος Σταυρού απέχει κατά πολύ από την λάμψη του νικητή!!!

Το να λάμψη ένας πυγμάχος σε ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, είναι μεγάλη υπόθεση. Θα πρέπει πρώτα να γίνεις πυγμάχος και ακόλουθος να λάβει μέρος.   Για τον Γιώργο Σταυρού λειτούργησε μάλλον αντίθετα και με άσχημη προσγείωση, και όπως φαίνεται το περιβάλλον του νοιάζεται περισσότερο από όσο ο ίδιος μπορεί να απόδοση, και εντελώς ανώριμα και με ψευδαισθήσεις και πλάνες για λαμπερά αστέρια, να  προστρέχουν και να γεμίζουν τα μυαλά στα νεαρά παιδιά με κούφια όνειρα. Φυσικά, δεν θα περιμέναμε και κάτι περισσότερο από μια ομοσπονδία που υπολειτουργεί εδώ και μια δεκαετία, αφού βρίσκεται ως υποχείριο κάποιων. Άλλα τυφλά έχει ο ΚΟΑ σε όλα αυτά, λεμέ τώρα!!!!.

Τώρα με ποια κριτήρια οι υποφαινόμενοι ανεπανάληπτοι ομοσπονδιακοί προπονητές επέλεξαν ένα νεαρό παιδί να λάβει μέρος σε ένα τόσο απαιτητικό και σοβαρό αγώνα ακόμη δεν έχει γίνει κατανοητό. Φυσικά, να τονίσουμε ότι ο Γιώργος τα τελευταία δυο χρονιά απουσιάζει για σπουδές στον Καναδά , τώρα πότε πρόλαβαν οι ομοσπονδιακοί να τον προπονήσουν και να τον προετοιμάσουν κατάλληλα για τέτοιο αγώνα δεν μάθαμε , Ίσως και να το έκαναν μέσο του ζουμ η’ του βαιπερ !!!!.

Από που να αρχίσουμε , το ότι σχεδόν ο μικρός δεν σταύρωσε καθαρά κτυπήματα, η το ότι, το 90% των κτυπημάτων του ήταν άστοχα, η μήπως, η ελλείψει στρατηγικής μέσα στο παιγνίδι , που φυσικά για να την έχεις θα πρέπει να υπάρχει και προπονητικό υπόβαθρο, και για να μην το έχει ούτε και αυτό κάτι λάθος πάει με τους προπονητές του η ακόμη χειρότερα με τους ομοσπονδιακούς που τον επέλεξαν.

Δεν είναι κακίες αλλά για να προβληματιστούν αυτοί που νομίζουν ότι επειδή ξεγελούν κάποιους οτι θα ξεγελούν και τους πάντες. Ρεζίλη κάνατε την εθνική με τέτοιες παρουσίες. Αστέ τα παιδιά να ωριμάσουν πριν τα ρίχνεται στον βούρκο.

Με 5 – 0 έδωσαν τον αγώνα οι κριτές στον κολομβιανό Yilmar Gonzalez επάξια όμως,  και ας είχαν κάποιοι τουλάχιστον την αξιοπρέπεια και να σωπάσουν και να δουν αν μπορούν να μάθουν έστω και κάτι από τον αντίπαλο τους η και τα λάθη τους ακόμη, αντί να προστρέχουν να δηλητηριάζουν το μυαλό των νεαρών ότι έλαμψαν και απλά αδικήθηκαν από την διαιτησία.

Δείτε τον αγώνα και βάλτε μονή τα συμπεράσματα σας.

 

 

Action In Sports

Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Action In Sports