2aa
2aa

Είναι η τρίτη φόρα οπού ανέβηκε σε σκαλοπάτια  μιας παγκόσμιας διοργάνωσης.

Η πρώτη συμμέτοχη του σε διοργάνωση ήταν το Mr Universe World  Championship 2012  και οπού πέτυχε να πάρει την  2η  θέση .

Το 2013 στο World Fitness Federation του WFF πηρέ την 4η θέση.

Τώρα συμμετείχε στο WBFF  New York Fitness and Fashion Weekend και που έγινε στο Millennium Hotel Broηway της Νέας Υόρκης στης July 26th 2014  .

millennium_broadway_v4_460x285

Ήταν ανάμεσα σε 90 διαγωνιζόμενους από 47 χώρες .Αγωνίστηκε στης κατηγορίες MuscleModel και  MaleFitnessModel.

Με την σωστή καθοδήγηση τους καταξιωμένους προπονητές  Αβράμη Κυριακού και Gris Παπασάββα κατάφερε και πέρασε τα προκριματικά και μπήκε στο τελικό καταφέρνοντας επάξια να ειναι στους Top 6της παγκοσμία κατάταξη και στης δυο κατηγορίες. Είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα και τίτλος αναγνώρισης για ένα αθλητή του Fitness.

Ο Γιώργος Μαχαλλεκιδης 26 χρονών είναι International Fitness Presenter στο Aerobic και είναι απόφοιτος φυσικής αγωγής του πανεπιστήμιου της Θράκης. Διδάσκει στο Machallekide Gym που βρίσκεται στην Λεμεσό στα τμήματα των Group Fitness.

Ας πουμε λίγα λόγια για την διοργάνωση.

Στη Νέα Υόρκη η WBFF είναι η επικεφαλής  της μεγαλύτερης διοργάνωσης του κόσμου  που έγινε στης 26 Ιουλίου!

Διοργάνωσε την εκδήλωση WBFF New York Fitness and Fashion Weekend July 26th 2014

Δεν υπαρχή καμία αμφιβολία ότι WBFF NYC είναι μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς και αποτελεί το καθοριστικό  μέρος του νέου κινήματος της μόδας  στα γυμναστήρια.

 

Η WBFF New York Fitnessand Fashion Weekend July 26th 2014  ανήκει στην κατηγορία Fitnessand Fashion shows η όποια βρίσκετε ανάμεσα στους καλύτερους και μεγαλύτερους οργανισμούς του κόσμου όπως CBBF,FAME,IFBB,IFBF,MUSCLE MANIA, NGA,NPA,NPC και WBFF

 

Ωστόσο, ο ιδρυτής αυτής της σειράς των αγώνων διάπλαση είναι ένας πρώην bodybuilder και όχι μόνο κάθε bodybuilder, είναι ο Paul Dillett ο οποίος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κολοσσούς που  βάδισαν το πλατό του σταδίου IFBB στα τέλη του 20 αιώνα.

fitness-meets-style-1

Μέσο της εμπειρίας του δημιούργησε την WBFF η όποια έχει μια πιο λιγότερη δραματική, και λιγότερη hardcore εικόνα από την IFBB και NPC, και ο λόγος είναι επειδή τα παιδιά εξακολουθούν να φαινόταν αισθητικά ωραία  και ευχάριστα.

Σε αντίθεση οι  bodybuilder ακριβώς μοιάζουν με ένα μάτσο powerlifters. Είναι τεράστια παιδιά με τεράστιο όγκο άλλα χωρίς κανένα σχήμα.

Το ιδανικό για κάποιο είναι να έχει 30 ή 31-ιντσών μέση οπού σήμερα δεν μπορείτε να βρείτε αυτό και κανείς δεν έχει αυτό το επίπεδο στομάχι πια.

Το bodybuilding έχει ξεπεραστεί. Δεν είναι πουθενά σχεδόν τόσο δημοφιλές όσο  στη δεκαετία του ’80 και του ’90, όταν ήταν στο αποκορύφωμά της. Ήταν μια διαφορετική εποχή η όποια πέρασε πια.

 

Η νέα κατεύθυνση που προσπαθεί να ανάδειξη στα τμήματα των ανδρών της WBFF είναι ένα τμήμα που ονομάζεται “muscle model,” το οποίο είναι μια διασταύρωση ανάμεσα σε ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης και ένα bodybuilder. Η διάφορα μεταξύ τους  είναι αρκετά μεγάλη για να είναι ένας bodybuilder, δεν είναι αρκετά μικρή για να είναι ένα μοντέλο φυσικής κατάστασης, αλλά εξακολουθεί να έχει ωραίο πλήρη θωρακικούς και ένα πλήρες αντίγραφο. Νομίζω ότι το “muscle model,” του ταιριάζει γιατί είναι ακόμα ένα μοντέλο, αλλά δεν είναι ένα bodybuilder. Όταν σηκώνει τα χέρια του επάνω, ο ίδιος εξακολουθεί να έχει δικέφαλου αλλά που δεν θέλουν να είναι ένας bodybuilder.

Οι άνθρωποι θέλουν τα παιδιά τους αισθάνονται ότι μπορούν να αποκτήσουν ένα ωραίο σώμα και  ότι θα φαίνονται φυσιολογικοί.

Επίσης μέρους του διαγωνισμού είναι και το μοντέλο fitness diva το όποιο  είναι περισσότερο μια εικόνα αθλητικής γυναίκας, όπως κάποιος θα μπορεί να συνάντηση  στο στίβο, με μακρά μυώδες πόδια και ένα ωραίο midsection.