20 C
Limassol
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
Περισσότερο

    Ο Γιώργος Χρυσοστόμου Νέος Πρόεδρος της ΚΟΕ

    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, η 40η Γενική Συνέλευση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής που ήταν παράλληλα και Εκλογική. Από την εκλογική διαδικασία αναδείχτηκαν οι Αξιωματούχοι και τα Μέλη του νέου Εκτελεστικού Συμβουλίου για τον Ολυμπιακό κύκλο 2020-2024.

    Ο κ. Γιώργος Χρυσοστόμου εξελέγη στην Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου με 20 ψήφους έναντι 14 που έλαβε ο ανθυποψήφιος του κ. Χρήστος Τριανταφυλλίδης. Ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό. Ο κ. Χρυσοστόμου, είναι ο 6ος Πρόεδρος στην ιστορία της ΚΟΕ, και διαδέχεται στην Προεδρία τον κ. Ντίνο Μιχαηλίδη.

    Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο κ. Γιώτης Ιωαννίδης με 19 ψήφους,έναντι 15 ψήφων που έλαβε ο ανθυποψήφιος του κ. Μιχάλης Κρασιάς. Ένα ψηφοδέλτιο ήταν λευκό.

    Στη θέση του Γενικού Γραμματέα εξελέγη ο κ. Ανδρέας Γεωργίου με 20 ψήφους έναντι 15 που έλαβε ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας.

    Στη θέση του Ταμία εξελέγη ο κ. Αλέξανδρος Χριστοφόρου χωρίς ανθυποψήφιο.

    Στη συνέχεια εξελέγησαν τα επτά Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου. Υπήρξαν 15 υποψηφιότητες και από τη διαδικασία εξελέγησαν οι Ανδρέας Θεοφυλάκτου (23), Σώτος Τρικωμίτης (18), Παύλος Γεωργιάδης (18), Γεώργιος Αποστόλου (17), Δημήτρης Λεοντής (17), Γεώργιος Παπαγεωργίου (17) και Οδυσσέας Πατσαλίδης (17).

    Social Media Banners Dance 700px

    Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο.

    • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
    • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
    • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
    • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

    ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

    1,100ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    1,965ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    157ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    725ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

    ΝΕΑ ΜΕΛΗ