1
1

Ο αγώνας, με απόφαση των διοργανωτών είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μ. Παντελή Δημητρίου τέως μέλους του δ.σ. του Κ.Σ. “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών.

 Μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον τίτλο, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά

 Ο τέταρτος αγώνας του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Σκοποβολής της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας, «Λάκης Ψημολοφίτης», θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό σκοπευτήριο και με απόφαση των διοργανωτών, ο αγώνας θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μ. Παντελή Δημητρίου, τέως μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών, τον οποίο χάσαμε τον περασμένο μήνα.

Ο αγώνας είναι ο προτελευταίος του φετινού πρωταθλήματος (ο τελευταίος θα διεξαχθεί την 1η Οκτωβρίου), και αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τόσο των Κυνηγετικών Συλλόγων της επαρχίας Λευκωσίας, όσο και των κυνηγών και σκοπευτών που παίρνουν μέρος σ’ αυτό, αφού όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές τόσο περισσότερο «απαγορεύονται» τα λάθη επί των βατήρων. Τον αγώνα για άλλη μια φορά αθλοθετεί η εταιρία Fx Prο και θα απονεμηθούν έπαθλα, στις τρεις πρώτες ομάδες, στην πρώτη ομάδα εφήβων, στους 10 πρώτους κυνηγούς, στους 6 πρώτους σκοπευτές, στους 3 πρώτους έφηβους, στους 3 πρώτους βετεράνους και στο νικητή του Re-Entry.

Μέχρι στιγμής (σε σύνολο τριών αγώνων), στην ομαδική κατάταξη προηγείται η ομάδα του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών με 439/600 και ακολουθούν από κοντά, οι ομάδες «ΠΟΛΥΚΑΤΤΟΣ» Αγίας Μαρίνας (437/600) και «ΠΑΝΣΟΛΕΙΟΣ» Ευρύχου (433/600). Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Κ.Σ. «ΤΑΜΑΣΟΣ» Πολιτικού με 411/600, στην πέμπτη η «ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ» Καϊμακλίου με 398/600 και στην έκτη ο Κ.Σ. «ΦΤΕΛΙΑ» Γερίου με 373/600. Στην ατομική κατάταξη των κυνηγών, οι αθλητές του Κ.Σ. «ΣΠΙΘΑ» Μάριος Εφέ (135/150) και Άθως Βοσκαρίδης (125/150) βρίσκονται στις δυο πρώτες θέσεις του πίνακα και ακολουθούν οι Ηλίας Χαραλάμπους (Πολυκάττος) με 123/125 και Στέλιος Στυλιανού (Ταμασός) με 115/125. Στην κατηγορία των  σκοπευτών πρώτος είναι ο Σωτήρης Πτίνης της ΣΚΟΚΕΡ με 129/150, δεύτερος ο Πανίκος Μοδέστου της ΣΚΟΛΕΥ με 128/150 και τρίτος ο Πανίκος Ναζίρης της ίδιας οργάνωσης με 117/150. Στους έφηβους προηγείται ο Ανδρέας Εφέ της Κ.Ε. Λυθροδόντα με 115/150 και στους έφηβους ο νεαρός Αλέξανδρος Τσαγγαρίδης της «Φραγγολίνας» με 117/150. Για την ανάδειξη των πρωταθλητών σε κάθε κατηγορία, θα μετρήσουν τα 4 καλύτερα αποτελέσματα από τους 5 πρωταθληματικούς αγώνες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Στιγμιότυπο από προηγούμενο αγώνα της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας

Ο τέταρτος αγώνας της ΚΟΚ & ΔΑΖ Λευκωσίας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μ. Παντελή Δημητρίου, τέως μέλους του Κυνηγετικού Συλλόγου «ΣΠΙΘΑ» Λατσιών

(2) PANTELIS


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube