ellhnismos alampras 2017 2018web
ellhnismos alampras 2017 2018web

Με τέσσερις αναμετρήσεις  συνεχίστηκε η  14η αγωνιστική του Παγκύπριου Διασωματειακού Πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας Ανδρών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης 2017-2018.

Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΠ στο Παλαιχώρι λύγισε την αντίσταση της ΑΠΕΠ Πελενδρίου με 3-1 μετά από δύο νίκες του Δ. Μιχαηλίδη και μια του Π. Τουλούμη. 

Για την ΑΠΕΠ κέρδισε ο Σ. Σωκράτους.

Στο ντέρμπυ της αγωνιστικής επικράτησε η Ε.Ν. Κυθραίας επί του Α.Ο.Σ. Τράπεζας Κύπρου με 3-1. Δυο νίκες πέτυχε ο Χ. Σάντος και μία ο Μ. Χριστοδούλου για την Ε.Ν. Κυθραίας ενώ την νίκη του Α.Ο.Σ Τράπεζας Κύπρου σημείωσε ο Κ. Βιολάρης.

Στην Αλάμπρα το τοπικό σωματείο Ελληνισμός (φωτογραφία) κατάφερε να επιβληθεί της Ασπίδας Δασούπολης με 3-1 χάρις στις δυο νίκες του Μ. Κωνσταντίνου και μια του Π. Καϊλή. Την νίκη της Ασπίδας σημείωσε ο                Θ. Θεοδούλου. 

Η ΠΑΕΚ Κολοσσίου Σωκράτη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα επί του Άρη Λεμεσού  με 3-0 εκτός έδρας. Τις νίκες πέτυχαν  από μια οι Ρ. Κουλουντή, Α. Αθηνάκη και Γ. Αθηνάκη.

 

 

Βαθμολογία ( 14η Αγωνιστική)                              Βαθμοί

 

  1. ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου  25
  2. Ε.Ν.Κυθραίας                         22(+1)                                               3.   ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Αλάμπρας                                    22(-1)                                                      
  3. ΑΟ.Σ. Τράπεζας Κύπρου                             20
  4. ΠΑΕΚ Κολοσσίου                                             18
  5. R.P.S. ΑΡΙΩΝ Εργατών 17                                                                                  
  6. ΑΠΕΠ Πελενδρίου            16
  7. ΑΡΗΣ Λεμεσού  15
  8. Ασπίδα Δασούπολης                                          12