Ο Αντρέας Γιάφας και ο Χαράλαμπος Ιωάννου τρέχουν για το «Σοφία για τα Παιδιά»
Αντρέας Γιάφας και ο Χαράλαμπος Ιωάννου

Οι δύο κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι της Κύπρου, Αντρέας Γιάφας και Χαράλαμπος Ιωάννου, βάζουν τα αθλητικά τους παπούτσια, προετοιμάζονται για τον Μαραθώνιο του Αμβούργου στις 19 Απριλίου 2020 και συν-αγωνίζονται για κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Με εφαλτήριο το κοινό τους όραμα για τη δημιουργία ενός πιο όμορφου και δίκαιου, δρομικού και μη, κόσμου, αφήνουν στην άκρη τις εκ διαμέτρου διαφορετικές τους επαγγελματικές ταυτότητες και τρέχουν μαζί στον Μαραθώνιο του Αμβούργου με σύνθημά τους ‘Testing our Limits, Running for their Dreams’.

Νέοι, δυναμικοί και λάτρεις του κλασικού αθλητισμού, ο Χαράλαμπος Ιωάννου και ο Αντρέας Γιάφας στηρίζουν το έργο του «Σοφία για τα Παιδιά» και συγκεκριμένα τη φετινή καμπάνια ‘Running for their Dreams, Building for their Future’, μια δρομική κίνηση και πρωτοβουλία με σκοπό τη στήριξη του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα «τεστάρουν» τα όρια και τις αντοχές τους.

Αυτή τη φορά οι δυο τους ενώνουν δυνάμεις και γίνονται ένας κρίκος στην τεράστια αλυσίδα αγάπης πολλών δρομέων της Κύπρου που έχει στόχο να συγκεντρώσει μέρος του ποσού που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η ανοικοδόμηση του Δημοτικού Σχολείου Μακάριος στην Κένυα, μια από τις πολλές δράσεις του «Σοφία για τα Παιδιά» στην Κένυα.

Πρόκειται για ένα δίδυμο με στόχους και φιλοδοξίες που μαζί γιορτάζουν τον Μαραθώνιο και τις βαθύτερες αξίες που πρεσβεύει: το ευ-αγωνίζεσθαι, την πειθαρχία, την αφοσίωση και την ευγενή άμιλλα, θέλοντας να εμφυσήσουν σε όλους μας την αρχή ότι το δρομικό κίνημα αναγνωρίζει και χαιρετά κάθε ατομική αλλά και συλλογική προσπάθεια.

Με τη δική σας στήριξη, τους δίνετε την απαραίτητη ώθηση για μια εκρηκτική εκκίνηση, μια συναρπαστική αναμέτρηση και έναν συγκινητικό τερματισμό που θα χαρίσει τεράστια χαμόγελα σε εκατοντάδες παιδιά.

Ραντεβού λοιπόν, στον τερματισμό, αυτόν τον Απρίλη!

Στηρίξτε τη δράση τους και συνεισφέρετε στον αγώνα τους μέσω του link www.givengain.com/a/testingourlimits.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube