Ο Ανδρέας Κόκκινος στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας
Ο Ανδρέας Κόκκινος και Σάββας Κόκκινος κατά την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του MetaQuotes Champ Boxing Academy πριν από την αναχώρηση 2020.

Με το βλέμμα στο προολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου τον Μάρτιο, για την πρόκρισή στο Τόκιο 2020 .

Από τα χθες αποστολή της εθνικής πυγμαχίας, αποτελούμενη από τον πρωταθλητή Κύπρου και διεθνή αθλητή πυγμαχίας Ανδρέα Κόκκινο, και τον προπονητή του Σάββα Κόκκινο, βρίσκονται στην πόλη Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας οπού θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά 64th Memorial Tournament Bocskai.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 3ης Φεβρουαρίου ενώ οι τελικοί προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στις 7 Φεβρουαρίου

Ο Ανδρέας Κόκκινος στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας
Ο Ανδρέας Κόκκινος κατά την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις του MetaQuotes Champ Boxing Academy πριν από την αναχώρηση 2020.

Συμμετέχουσες χώρες στην εκδήλωση

Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα λάβουν μέρος 30  χώρες συνολικά και με ένα εντυπωσιακό αριθμό εγγράφων από  275 μπόξερ για να συμμετάσχουν, συμπεριλαμβανομένων των αστεριών από τη Ρωσία, την Αγγλία, τον Καναδά, το Καζακστάν, την Ισπανία και τη Βουλγαρία, και συγκεκριμένα οι πλείστες χώρες που λαμβάνουν μέρος είναι οι ακόλουθες: Κύπρο, Ελλάδα, Αρμενία, Αυστρία, Λευκορωσία, Μποτσουάνα, Βουλγαρία, Καναδάς, Κροατία, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Καζακστάν, Λιθουανία, Μολδαβία, Νορβηγία, Ρουμανία, Ρωσία, Αγία Λουκία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Ελβετία, Τουρκία .

Συμμετέχουσες Συνομοσπονδίες: Αφρική (AFBC), Ασία (ASBC), Αμερική (AMBC), Ευρώπη (EUBC)

Η 64η έκδοση του διάσημου τουρνουά Bocskai Memorial θα διεξαχθεί για τους ελίτ μπόξερ γυναικών και ανδρών ενώ Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Ανδρών, Γυναικών της AIBA, καθώς και Ολυμπιονίκες και αυτοί που διακρίθηκαν στις προηγούμενές εκδηλώσεις της EUBC θα λάβουν μέρος επίσης και στο Τουρνουά Memorial Bocskai 2020. 

Ο Ανδρέας Κόκκινος στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας
Ανδρέας Κόκκινος και Σάββας Κόκκινος αναχώρηση για το στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας 2020

Απώτερος στόχος

Η συμμετοχή του Ανδρέα Κόκκινου στο συγκεκριμένο τουρνουά αποτελεί μέρος της προετοιμασίας του. Οι προσπάθειες του κορυφώνονται στα μέσα του Μαρτίου οπού θα λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά του Λονδίνου, ως  και ο μοναδικός αθλητής πυγμαχίας Α κατηγορίας ελίτ  που σταθερά συμμετέχει σε διεθνές αγώνες από το 2016.  Εκεί θα κριθή και η πρόκριση για την Ολυμπιάδα του Τόκιο 2020.

Οι συμμέτοχες των 75 κιλών

Αναφέρουμε ενδεικτικά κάποια από τα ονόματά σημαντικών πυγμάχων που θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο τουρνουά, στην κατηγορία του Ανδρέα Κόκκινου στα 75 κιλά :

  • Balazs Bacskai, Ουγγαρία, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανδρών 75 κιλών – EUBC το 2010
  • Zoltan Harcsa, Ουγγαρία, άνδρες 75kg – χάλκινο μετάλλιο στους 2015 Ευρωπαϊκούς Αγώνες
  • Yermakhan Zhakpekov, Καζακστάν, άνδρες 75kg – Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεολαίας του 2018 AIBA 
  • Gabriel Dossen, Ιρλανδία, άνδρες 75kg – Χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νεολαίας AIBA του 2016 

 


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube