Ο αγώνας δρόμου “Κυριακίδεια 2021” επιστρέφει!
KYRIAKIDIA 2021

Το ΣΕΒΑΣ ΠΑΦΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ σε συνεργασία με την κοινότητα Στατού-Αγ.Φωτίου διοργανώνουν τα ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2021 στο χωρίο Στατός-Αγ.Φώτιος. Τα ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ διοργανώνονται την Κυριακή 17 Οκτωβρίου προς τιμή του Στέλιου Κυριακίδη.

Χώρος διεξαγωγής του αγώνα η πλατεία του χωριού, μπροστά απο το άγαλμα του Στέλιου Κυριακίδη.
Τα Κυριακίδεια θα περιλαμβάνουν :

1. Αγώνα 15 χλμ Cross Country σε χωμάτινη διαδρομή(συστίνονται παπούτσια trail), με κόστος συμμετοχής 15 ευρώ (μόνο ηλεκτρονική εγγραφή) όπου οι συμμετέχοντες θα πάρουν πήλινο ποτήρι κρασιού με βάση ( όσοι κάνουν εγγραφή πρίν τις 11/10/2021 θα έχουν αναγραμμένο το ονοματεπώνυμό τους), ηλεκτρονική χρονομέτρηση με αναγραμμένο το ονοματεπώνυμο τους και ένα μπουκάλι κρασί απο τα τοπικά οινοποιεία. Θα βραβευτούν οι πρώτοι 6 άντρες και οι 6 πρώτες γυναίκες.
2. Αγώνα 5 χλμ σε ασφάλτινο δρόμο με κόστος συμμετοχής 10 ευρώ (μόνο ηλεκτρονική εγγραφή) όπου οι συμμετέχοντες θα πάρουν πήλινο ποτήρι κρασιού ( όσοι κάνουν εγγραφή πρίν τις 11/10/2021 θα έχουν αναγραμμένο το ονοματεπώνυμό τους), ηλεκτρονική χρονομέτρηση με αναγραμμένο το ονοματεπώνυμο τους. Θα βραβευτούν οι πρώτοι 3 άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες.
3. Αγώνα 600μ για παιδιά εώς και Δ’ Δημοτικού με δωρεάν συμμετοχή όπου θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα βραβευτούν τα πρώτα 3 αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια.
4. Αγώνα 1χλμ για παιδιά Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού με δωρεάν συμμετοχή όπου θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα βραβευτούν τα πρώτα 3 αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια.
5. Αγώνα 2χλμ για παιδιά Γυμνασίου με δωρεάν συμμετοχή όπου θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα βραβευτούν τα πρώτα 3 αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να επισκεπτούν δωρεάν το Μουσειο της Κοινότητας, όπου υπάρχει αίθουσα αφιερωμένη στον Στέλιο Κυριακίδη με αντίγραφο απο το μετάλλιο της νίκης του στην Βοστώνη το 1946.
Στην πλατεία του χωριού θα υπάρχουν δωρεάν κυπριακά εδέσματα.
Χώρος στάθμευσης υπάρχει δίπλα απο την πλατεία στο κοινοτικό γήπεδο.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα του πρωτοκόλου του Υπουργείου Υγείας για το COVID-19.


Όλες οι Αθλητικές Ειδήσεις από την Κύπρο, την  Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο actioninsports.com

  • Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  • Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  • Ακολούθησε μας στο Twitter - Instagram - Linkedin
  • Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube